Cum își câștigă Daniela Crudu banii, după ce a renunțat la televiziune

Cum își câștigă Daniela Crudu banii, după ce a renunțat la televiziune
Cum își câștigă Daniela Crudu banii, după ce a renunțat la televiziune

De ceva timp, Daniela Crudu s-a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor și nu a mai avut apariții pe micile ecrane. Cu toate acestea, brunetei îi merge foarte bine, din punct de vedere profesional.

În prezent, fosta asistentă TV primește sume impresionante de bani, datorită contractelor de imagine pe care le are.

Ce ocupație are Daniela Crudu

daniela crudu ocupatie
Cu ce se ocupă Daniela Crudu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vedete din România care sunt imaginea unor cazinouri online

Daniela Crudu s-a lansat prin intermediul aparițiilor la TV. Ulterior, vedeta a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor, fiind văzută din ce în ce mai rar la emisiuni.

După ce a ajuns cunoscută la noi în țară, s-a bucurat de contracte de imagine, care îi aduc brunetei mulți bani în cont. Daniela are contracte cu numeroase firme, printre care cele din domeniul de înfrumusețare, sau al jocurilor de noroc. Se estimează că vedeta ar câștiga în jur  de 8.000 de euro lunar, doar din colaborarea cu o casă de pariuri. Fosta asistentă TV mărturisește că este fericită cu ceea ce îi oferă profesia, dar și cu faptul că are tot ceea ce vrea.

  „Am contracte de imagine. Nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc.", a declarat Daniela Crudu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu mai e nicio provocare” Ce a declarat Daniela Crudu

ce face daniela crudu
Daniela Crudu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum aplici corect rujul. Care sunt cei 7 pași pentru un make-up reușit

Pe lângă aparițiile ca asistentă TV, frumoasa brunetă a luat parte la diverse proiecte de televiziune. Daniela a explicat că a apărut în diverse emisiuni și că în prezent, nu mai este nimic nou pentru ea, în acest domeniu. Cu toate acestea, vedeta nu ar refuza un proiect care i s-ar părea interesant.

 „Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare.

Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a spus Daniela Crudu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum stă Daniela Crudu cu dragostea

daniela crudu relatie
Daniela Crudu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu cred în diete.” Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

De-a lungul timpului, bruneta a avut mai multe relații, cu diverși bărbați influenți, din showbizul românesc. Una dintre cele mai controversate povești de dragoste a fost cea cu Mihai Costea. În perioada 2011-2015, Daniela și fotbalistul au format un cuplu, pe vremea când Mihai activa la FCSB.

În acea vreme, cei doi aveau multe apariții în presă, dar ulterior s-au despărțit. Fotbalistul a povestit că monotonia a făcut ca relația să se termine.

„Între noi devenise monotonie. Chiar am avut o relație serioasă, ea a renunțat la multe lucruri pentru mine, iar eu nu am renunțat la ea deși poate îmi era mult mai bine în fotbal. Ea s-a transformat în fată de casă și îmi plăcea mai mult cum era înainte.",

a explicat Mihai Costea.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

,,Nu cred în diete.” Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies