Antreprenorul a vorbit despre cum își dorește să fie posibilul candidat din bucătăria sa.
Alexandru Sautner este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, care împarte de fiecare dată rețete delicioase pentru toți iubitorii gastronomiei, iar pe rețelele de socializare reușește să surprindă mereu cu trucuri inedite despre mâncare, dar și cu sfaturi pe care le oferă tuturor celor ce își doresc să intre în această lume. Astfel, așa cum a obișnuit deja să posteze în mediul online, acesta a povestit despre ce și-ar dori să audă la angajații lui și care sunt lucrurile ce-l fac să stea departe de viitorii posibili angajați în bucătărie.
“Ce aș vrea eu să aud de la un viitor posibil angajat atunci când vine la interviu. Cei care mă întreabă de program și de salariu, nu cred că sunt cei mai potriviți pentru mine. Potrivit este acela care spune “Lăsați-mă să intru în bucătărie, vedeți ce pot să fac și după aceea puteți să mă valorificați, să-mi oferiți dumneavoastră un salariu și un program.”
Ce sfaturi oferă bucătarul celor care vor să intre în bucătărie
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bucătarul a mărturisit că își dorește ca oamenii să fie sinceri cu el și să recunoască lucrurile pe care nu știu să le gătească, iar în funcție de cât de mult își dau silința în bucătărie, să fie evaluați de către chef cu privire la program sau despre venitul lunar.
“Pentru mine este foarte important să fii corect și sincer. Să-mi spună ce știe să facă, și ce nu știe să facă, pentru că nu trebuie să mă impresioneze, oricum îl văd după aceea în bucătărie. “Chef-ule, nu știu să facă asta, nu știu să fac asta, însă îmi doresc să învăț.” Pentru mine sunt cei mai buni. Să le simți pasiunea, dorința de a învăța. Cel care mă întreabă câți bani, câte ore lucrezi, ei nu au ce căuta la mine în bucătărie.

Watch on TikTok