Cum își educă Șerban Copoț copiii? „Îi cresc să fie cavaleri, să respecte fetele, dar nici să se lase călcați în picioare! Mama preia comanda pentru că la băieți eu am fost sperietoarea.”

Cum își educă Șerban Copoț copiii? „Îi cresc să fie cavaleri, să respecte fetele, dar nici să se lase călcați în picioare! Mama preia comanda pentru că la băieți eu am fost sperietoarea.”
Cum își educă Șerban Copoț copiii? „Îi cresc să fie cavaleri, să respecte fetele, dar nici să se lase călcați în picioare! Mama preia comanda pentru că la băieți eu am fost sperietoarea.”

Artistul și soția sa și-au împărțit rolurile în educația copiilor.

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, sunt fericiții părinți a trei copii, în vârstă de 12, 8 și 3 ani. Prezentatorul TV este un tătic extrem de implicat în creșterea și educația celor doi băieți ai săi, iar fiica sa cea mică, Ada Noelle, este motivul său zilnic de bucurie. Invitat în cadrul podcastului „Te Ascult”, Șerban Copoț a vorbit despre cum el și soția sa își educă cei trei copii.

Șerban Copoț, un exemplu pentru băieții lui

Citește și: Șerban Copoț vorbește despre conflictul cu Laurențiu Duță: „S-au pierdut foarte multe trenuri. A fost și el implicat în toată afacerea asta.”

Cum își educă Șerban Copoț copiii?
Șerban Copoț alături de soție și copiii lor [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Șerban Copoț a plecat de acasă la 14 ani! Ce a făcut artistul după ce a scăpat de sub tutela părinților: „Mă vopseam în cap. Era șocată să vadă ce prostii mai făceam.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În ceea ce privește educația băieților, artistul a apelat la puterea exemplului, care, spune el, e cea mai importantă în procesul de creștere al băieților.

Îi cresc să fie cavaleri, să respecte fetele, dar nici să se lase călcați în picioare. În primul rând, îi învăț prin exemplu, cum mă port cu mama lor. Mama e mama și mai au momente în care au mistrețării și le atrag atenția că e iubita mea și nu vorbesc așa cu iubita mea.

Niciodată nu s-a întâmplat să îi iau de ciuf, dar e așa o discuție ca între băieți. Le dau și perspectiva asta de cum vorbești cu gagica mea. Culmea e că penetrează mesajul foarte repede. Au o perspectivă care îi duce în zona de nu se face așa ceva.

Nu suntem în zona aia în care să se ferească de ceva. Au auzit de substanțe interzise, dar nu au curiozități în zona aia.

O să vină și discuția pe subiect mai aplicată, dar în momentul în care văd că trage în zona de vicii și e mai curios decât trebuie
.”, a povestit Șerban Copoț.

Citește și: Horoscop Ana-Maria Ticea: Acești nativi sunt determinați să muncească pentru a strânge sume incredibile de bani. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9- 15 septembrie 2024- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Soția lui Șerban Copoț, responsabilă de educația fiicei lor

Cum își educă Șerban Copoț copiii?
Șerban Copoț și soția sa [Sursa foto: Facebook]

În ceea ce o privește pe mezina familiei, Șerban Copoț susține că soției sale îi revine sarcina de a o transforma într-o domnișoară manierată și educată.  

Primul care trebuie doborât în relația băiat-tată, atunci când se conturează el ca băiat, este tatăl.

La fete mă gândesc că e mama. Bătălia e între mama și ea. Eu o să fiu acolo ca să îi zic să vină la tata, dar niciodată tata nu o să fie în disonanță cu mama. Da, ok, dacă ai greșit, ai greșit, dar nu cu mine ai certurile. Mama preia comanda pentru că la băieți eu am fost sperietoarea .”, a explicat Șerban Copoț.  



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină? „Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies