Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos. O privire în culisele rutinei lor de îngrijire!

machiaj de vedeta pas cu pas
Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos

Fiecare persoană în parte are o rutină de frumusețe de care ține cont, pentru ca tenul să fie sănătos. Însă știați care este rutina de frumusețe a vedetelor?

Aflați din rândurile următoare care sunt trucurile de care țin seamă, doar câteva dintre vedetele de la noi din țară. În plus, descoperiți și care este rutina de frumusețe a Adinei Buzatu, Andreei Perju, Amaliei Năstase, Anca Sînă Serea, Ioana Vișănescu, dar și cea a Sandrei Stoicovici.

 

Machiaj de vedetă pas cu pas

Rutină de frumusețe Adina Buzatu

Atunci când vine vorba despre celebra Adina Buzatu, se pare că din rutina acesteia de frumusețe nu lipsește niciodată masca, crema și serumul. În plus, se pare că și fiica sa are o atenție aparte pentru acest aspect.

În primul rând demachiere dimineața și seara și nu oricum, ci în 3 pași. Întotdeauna serumuri și asta este cam de fiecare dată, depinde de necesitățile pielii mele, la un anumit moment.

Întotdeauna cremă, mască de 3 ori pe săptămână cam așa, chiar dacă sunt obosită, dorm cu masca pe față, deci da, am o rutină. Sunt obsedată și mă bucur să văd că și Sara, fiica mea, este foarte atentă ”, a menționat aceasta.

pasi machiaj de seara
Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos[Sursa foto: Facebook]

Rutină de frumusețe Andreea Perju

Andreea Perju deține o rutină de frumusețe atât dimineața, cât și seara, bineînțeles, una diferită de cealaltă.

Cu toate acestea, primul pas ține de demachiere, pe care o face cu diferite produse, pentru diferite zone ale feței.

La mine există demachierea, care e foarte importantă și pe care o fac, atât cu lapte demachiant, cât și cu apă micelară. La ochi mă demachiez cu altceva, ulterior tonic, aștept 10 minute, după care serul, după care masca. Am un aparat foarte bun pentru masaj, fac masaj cu el și abia apoi îmi pun crema pe față.

Am și dimineața o rutină care nu durează la fel de mult ca cea de seară ”, a punctat aceasta.

machiaj profesional casa
Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rutină de frumusețe Amalia Năstase

Așa cum spune și Amalia Năstase, dacă nu vom avea grijă de pielea noastră din timp, și ne vom lăsa tenul machiat o dată, de două ori, de trei ori, la un moment dat vom ajunge în stadiul în care niciun tratament

nu ne va mai ajuta să revenim la forma inițială a acestuia. Cu alte cuvinte, lucrurile trebuie să fie luate din timp.

Rutina pe care ar trebui să o respecte fiecare femeie este demachiatul seara. În viața mea nu m-am culcat machiată și de la o anumită vârstă, trebuie să hidratezi. Am un ulei pe care îl dau seara, dimineața, o altă cremă de zi, adică dacă ai grijă de pielea ta, ea răspunde foarte frumos.

Cumva dacă te culci și te strânge pielea și simți că o dată de 2 ori, de 3 ori, o lună 2-3. după aia se strică și nu prea mai ai ce să-i faci, adică niciun tratament minune nu mai poate să repare greșelile pe care le facem ”, a declarat aceasta.

rutina de frumusete vedete
Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos[Sursa foto: Facebook]

Rutină de frumusețe Anca Sînă Serea

Anca Sînă Serea este una dintre persoanele care, pe lângă rutina de frumusețe pe care și-o menține intactă, folosind doar produse de calitate, aceasta are grijă și

de programul său de somn, dar și la alimentația pe care o are.

Eu, în general, sunt foarte atentă și la alimentație și am avut niște produse, mă rog niște probleme de sănătate și acum am încercat să dorm și mai mult, dar niște reguli de bază... folosesc aceste produse care sunt foarte calitative, nu mă culc niciodată cu machiaj pe ochi, pe față, încerc cât mai mult să folosesc un serum calitativ, o cremă, vitamina C, retinol ”, a detaliat aceasta.

conturarea fetei cu acid hialuronic
Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos[Sursa foto: Facebook]

Rutină de frumusețe Ioana Vișănescu

Ioana Vișănescu a început, de curând, să utilizeze crema cu SPF, ceea ce o ajută pe aceasta să își protejeze tenul mai bine. În plus, în rutina sa de frumusețe se află și serumuri și creme hidratante.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Îmi aplic serumuri, în zonele unde am nevoie o cremă hidratantă, iar dimineața îmi schimb puțin rutină, pentru că nu unele produse trebuie să le folosim seară și nu dimineața. Un produs nou pe care l-am introdus în rutină este crema cu SPF, bine recunosc, până acum câteva luni nu o foloseam ”, a spus această.

Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos[Sursa foto: Facebook]

Rutină de frumusețe Sandra Stoicovici

Sandra Stoicovici este una dintre persoanele care niciodată nu sare peste rutina de dimineață, dar nici peste cea de seară. Indiferent de faptul că adorme în unele momente, machiată, în momentul în care se trezește, rutina sa începe de la 0, pentru a se asigura că are un ten sănătos.

Niciodată nu dau skip nici la rutina de dimineață, dar nici la cea de seară, chiar dacă seara mă culc și nu sunt demachiată, atunci când mă trezesc îmi fac rutina exact ca și cum aș fi machiată, folosesc demachiant, apă micelară, cremă de zi, serum, cremă pentru zona ochilor, pentru că altfel nici machiajul nu ar sta foarte bine pe față, dacă nu aș face asta ”, a explicat aceasta.

Cum își mențin vedetele tenul sănătos și frumos[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rutina zilnică pentru un ten impecabil. 5 pași pentru îngrijirea pielii



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu te inflama, că înflorește părul verde.” Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva. Ce s-a întâmplat între cele două

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies