Cum își menține frumusețea actrița Lizge Cömert, cea care da viață personajului Süsen în producția "Totul pentru familia mea"

Cum își menține frumusețea actrița Lizge Cömert, cea care da viață personajului Süsen în producția
Cum își menține frumusețea actrița Lizge Cömert, cea care da viață personajului Süsen în producția "Totul pentru familia mea"

Lizge Cömert, pe care presă turcă o aseamănă cu celebra Selena Gomez, impresionează fanii serialelor turcești prin talentul cu care o interpretează pe Süsen, în producția "Totul pentru familia mea", difuzată la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20.00, dar și prin frumusețea sa naturală.

Chipul angelic al actriței, în vârstă de 23 de ani, nu a avut parte de nicio "îmbunătățire" estetică, în ciuda faptului că mulți au crezut că a apelat la talentul medicilor esteticieni. În schimb, Lizge Cömert are mare grijă de atuurile fizice cu care a fost înzestrată de mama natură.

Frumoasa actriță apelează la masaj ori de câte ori are ocazia și face multă mișcare. Aproape zilnic merge pe terenul de baschet pentru un antrenament alături de ...mama sa și, de două ori pe săptămână, merge la ore de dans.

Încă din copilărie, tânăra actriță a fost îndreptată de către părinți către mișcare și a practicat fitness, gimnastică, baschet și tenis. În ceea ce privește alimentația, preferă stilul sănătos, alimentele fără gluten și rar savurează o prăjitură, cafea sau ceai.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acordă mare atenție părului său, pe care îl răsfață cu diverse tratamente de hidratare și pe care nu l-a supus niciodată unui proces de vopsire.

În materie de machiaj, Lizge Cömert are mereu în geantă balsam de buze, fard de obraz și rimel, iar atunci când dorește să se simtă bine folosește rujul roșu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 18 septembrie 2024. O zodie este plină de energie și motivație

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies