Iată cât de simplu este să ai un zâmbet irezistibil cu un ingredient din bucătărie.
Igiena orală este extrem de importantă, iar o vizită la medicul stomatolog este recomandată la șase luni. Din păcate, o mulțime de persoane de toate vârstele se confruntă cu dinți îngălbeniți, cu tartru și cu probleme ale gingiilor sau de respirației din cauza unei igiene necorespunzătoare.
Pe lângă folosirea zilnică a unei paste de dinți adaptate nevoilor dinților și a unei ațe dentare, din când în când, este bine să apelezi și la trucuri din bucătărie pentru
Iată o soluție care te ajută să îți albești dinții în mod natural. Nu te costă mai mult de 3 lei, iar dinții tăi își vor recăpăta strălucirea dorită, încă de la prima utilizare.
Nu ai nevoie decât de un singur ingredient, pe care probabil că îl ai deja în bucătărie. Este vorba de oțetul de mere, folosit de multe persoane la salate.
Cât de des trebuie folosit oțetul de mere
Citeste si: Cum cureți tartrul și placa bacteriană în numai câteva minute cu ajutorul uleiului
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: O fetiță de 11 ani a murit dn cauza pastei de dinți: "Buzele ei s-au făcut albastre"
Citeste si: Ce poți face cu bicarbonatul de sodiu și nu știai până acum. Îți va schimba viața!
Acest ingredient din bucătărie ajută, de asemenea, și la îndepărtarea eficientă a petelor de pe dinți, distruge placa și bacteriile care cauzează cariile.
Nu este nevoie decât să diluezi o lingură de oțet de mere într-un pahar cu apă și să faci gargară în fiecare dimineață, înainte de a-ți spăla dinții în mod obișnuit. Repetă acest lucru în fiecare dimineață și vei observa că placa bacteriană va dispărea, precum și petele.
Înainte de a folosi oțetul de mere, încearcă să agiți bine sticla în care se află, pentru că toți compușii esențiali se află pe fundul sticlei. Întotdeauna trebuie să diluezi oțetul de mereu în apă, pentru ca gingiile să nu aibă de probleme din cauza acidului.
Nu repeta acest tratament mai mult de o dată pe zi, deoarece smalțul dinților poate fi slăbit în caz coontrar.