Cum iti alegi partenerul ideal in functie de zodie? Vezi de cine trebuie sa fugi

Cum iti alegi partenerul ideal in functie de zodie? Vezi de cine trebuie sa fugi
Cum iti alegi partenerul ideal in functie de zodie? Vezi de cine trebuie sa fugi

Fiecare femeie isi doreste sa aiba iubitul ideal, dar acest lucru nu este deloc usor. Se spune ca fiecare atrage mai mult sau mai putin, in fucntie de personalitate sau comportament, dar norocul mai tine si de astre.

Berbec

Femeile născute în zodia Berbec au nevoie de bărbaţi puternici în viaţa lor, iar din acest motiv vor întoarce capul după cei care sunt independenţi din punct de vedere financiar. Vor să aibă o viaţă uşoară şi au nevoie de foarte multă atenţie şi stabilitate.

Taur

Femeile născute în zodia Taur preferă bărbaţii seducători, atractivi, care ştiu cum să le manipuleze şi care le trezesc toate simţurile.

Nu se lasă păcalite foarte uşor, dar femeile Taur sunt foarte pasionale şi nu renunţă la ceea ce iubesc cel mai mult.

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni sunt independente şi libertine şi au nevoie de cineva la fel de deschis ca ele. Le plac bărbaţii independenţi, dar care sunt dispuşi să le acorde atenţie sau să le asculte ori de câte ori au ceva de zis.


Rac

Pentru femeile Rac, iubitul ideal este acel bărbat care le oferă dragoste şi afecţiune. Lor le plac bărbaţii sinceri, puternici şi care ştiu să fie capul familiei. Au nevoie de cineva care să le înţeleagă şi care să le aprecieze la adevărata lor valoare.

Leu

Femeile născute în zodia Leu au nevoie de foarte multă atenţie şi din acest motiv vor întoarce capul doar după acei bărbaţi care le fac foarte multe complimente şi care le răsfaţă.
Le plac bărbaţii independenţi şi puternici şi au nevoie de siguranţă într-o relaţie.

Fecioară

Femeile născute în zodia Fecioară sunt atrase de bărbaţii inteligenţi, care ies din tipare. Pun accent şi pe aspectul fizic, dar au nevoie de cineva care să le ofere siguranţa zilei de mâine. Le plac conversaţiile intelectuale şi sunt atrase de subiecte ieşite din comun.

Balanţă

Femeile născute în zodia Balanţă sunt foarte deschise şi ospitaliere, dar pot fi şi foarte superficiale în acelaşi timp.
Din acest motiv, Balanţelor le plac bărbaţii care le tratează foarte bine, care le cumpăra cadouri şi care le fac foarte multe complimente.

Scorpion

Când vine vorba despre dragoste, femeilor născute în zodia Scorpion nu le arde de joaca. Le plac bărbaţii care nu le tratează superficial, care le oferă stabilitate financiara şi care sunt foarte prezentabili în societate. În plus, pun foarte mult accent şi pe vocabularul bărbaţilor.


Săgetător

Femeile născute în zodia Săgetător au nevoie de independenţă financiară şi din acest motiv vor întoarce capul după bărbaţii care le pot oferi acest lucru. Au nevoie de foarte multe dovezi de iubire şi nu vor accepta sa fie înşelate.

Capricorn

Femeile născute în zodia Capricorn sunt obsedate de succesul profesional şi au nevoie de bărbaţi care le pot asigura viitorul.
Pun foarte mult preţ pe etichetă şi sunt atrase de ideea de a avea foarte mulţi bani. Nu se vor uita după bărbaţii care nu pot fi independenţi.

Vărsător

Femeilor născute în zodia Vărsător le place spontaneitatea, iar din acest motiv vor întoarce capul după bărbaţii libertini, care se exprima foarte uşor în public şi care sunt foarte veseli. Le plac bărbaţii pasionaţi de aventuri şi călătorii.


Peşti

Iubitul ideal pentru femeile născute în zodia Peşti este acel bărbat care debordează de romantism. Ele sunt dependente de dragoste şi de afecţiune şi din acest motiv vor întoarce capul doar după acei bărbaţi care le pot oferi siguranţa sentimentală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies