Cum iti arata ca te iubeste, in functie de zodie! Vezi daca esti compatibila cu iubitul tau!

Cum iti arata ca te iubeste, in functie de zodie! Vezi daca esti compatibila cu iubitul tau!
Cum iti arata ca te iubeste, in functie de zodie! Vezi daca esti compatibila cu iubitul tau!

Fiecare dintre noi isi arata iubirea in mod diferit. Daca nu esti multumita de felul in care iubitul tau isi manifesta afectiunea, vezi ce zodie este compatibila cu tine din acest punct de vedere iar data viitoare fii mai atenta cand faci o alegere sentimentala!

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Exista un mod simplu sa iti dai seama ca nativii din aceasta zodie nutresc sentimente de iubire pentru persoana de langa ei. Le place sa se certe sau mai bine zis sa se contrazica, lucru care duce ulterior la flirt. Nu sunt neaparat romantici insa le place sa aiba langa ei o persoana pe care se pot baza. Cu barbatul berbec  trebuie sa glumesti si sa il provoci la discutii, asa ii vei mentine interesul.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Taurii isi arata iubirea  destul de greu insa atunci cand o fac sunt foarte profunzi. Nu iti vor spune cuvintele pe care tanjesti sa le auzi decat in momentul in care sunt siguri de ceea ce simt. Sunt persoane generoase si atente la detalii. Daca vrei ca relatia cu un taur sa fie durabila, trebuie sa ai insa multa rabdare.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Barbatul nascut in zodia gemenilor este amuzant insa iti poti da seama ca este indragostit de tine in momentul in care se da peste cap sa te faca sa razi. Este perseverent si  isi dedica foarte mult timp incercarii de a te impresiona. Bucura-te de acest lucru!

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Nu te mai tot intreba daca  barbatul rac pe care il iubesti, simte la fel.

Iti poti da seama foarte usor dupa felul in care se comporta cu tine.  Iti gateste, iti aduce flori, iti face complimente, te invita de mai multe ori la el acasa pentru a-ti arata poze din copilarie, toate sunt semne clare ca este foarte interesat de persoana ta.

Leu (23 iulie- 22 august)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De cand ti-a aruncat aceea privire din coltul opus al camerei, ai stiut ca ai intrat in joc.

Problema este ca tu nu vrei sa fie doar un joc, insa barabatii din zodia leu adora sa flirteze. Cum iti vei da seama daca isi doresc o relatie seriaosa? Simplu! Daca dintr-o data isi fac timp sa te scoata in oras si sa petreaca  timp cu tine, uneori chiar si un weekend intreg!

Fecioara (23 august- 23 septembrie)

Barbatii fecioara sunt firi meticuloase.

Sa nu fii supriinsa daca odata ajuns la tine acasa iti va aranja colectia de CD-uri in ordine alfabetica sau cea de carti dupa marime. Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal isi arata iubirea creand in jurul tau un spatiu curat si ordonat, pentru simplul fapt ca asa considera ei ca meriti. Multumeste-i si  recompenseaza-l cu saruturi.

Balanta (23 septembrie- 22 octombrie)

In loc sa te intrebi daca barbatul balanta este atras de tine mai bine observa-i comportamentul cand se afla in preajma altora.

Este o persoana draguta cu cei din jur asa ca daca esti genul de persoana geloasa nu este barbatul protrivit pentru tine. Daca te incapatanezi sa ai o relatie cu o balanta iti poti da seama ca te iubeste in momentul in care se comporta foarte frumos cu tine sau chiar iti gaseste un nume de alint.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Sunt genul de persoane care te observa pentru o perioada de timp, iti analizeaza gesturile  iar apoi iti atrag atentia prin lucruri marunte.

Trebuie sa fii foarte perspicace pentru a receptiona mesajele destul de criptate ale barbatului scorpion.

Sagetator (22 noiembrie- 21 decembrie)

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Daca sagetatorul te iubeste, este pentru ca i-ai acordat libertatea de care are nevoie. Vei stii ca asa este atunci cand te va suna foarte des, te va invita sa i te alaturi in vacante, fie ca este vorba de o escapada la munte sau o excursie la Roma.  S-ar putea sa treaca mult timp insa pana sa faca acest pas.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Reguli, regulamente si treaba bine facuta, acestea sunt aspectele care il caracterizeaza cel mai bine pe barbatul Capricorn. Odata ce ajunge sa te cunoasca si decide ca merita sa incerce sa duca o relatie cu tine iti vei da sema cat de devotat este. Iti va declara cu multa seriozitate dragostea.

Varsator (20 ianuarie- 18 februarie)

Varsatorii sunt neconventionalii zodiacului. Tind sa fie putin detasati asa ca va trebuie sa cauti semnele afectiunii pentru tine  cu multa atentie. Sunt genul de persoane interesate de imaginea ta asa ca sa nu te surprinda daca iti vor sugera la un moment dat ce fel de tatuaj sa iti faci sau cu ce culoare sa iti vopsesti parul.

Pesti (19 februarie- 20 martie)

Barbatul in zodiac pesti este timid asa ca nu te astepta sa faca primul pas. Cum se intampla cu toate semnele de apa, cu  pestii trebuie sa ai rabdare sa le observi in timp comportamentul. Cum iti dai seama ca ti-a cazut in plasa? Devine tot mai vorbaret pe masura ce te cunoaste.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies