Cum iti dai seama ca ai un partener agresiv. Ce semne ar fi trebuit sa vads Anastasia Cecati, actrita ucisa de sotul gelos

Cum iti dai seama ca ai un partener agresiv. Ce semne ar fi trebuit sa vads Anastasia Cecati, actrita ucisa de sotul gelos
Cum iti dai seama ca ai un partener agresiv. Ce semne ar fi trebuit sa vads Anastasia Cecati, actrita ucisa de sotul gelos

Anastasia Cecati, o tanara moldoveanca de 31 de ani, a sfarsit tragic dupa ce sotul ei a ucis-o cu sange rece. Tanara era cunoscuta in Republica Moldova, dar si in Romania, acolo unde a jucat intr-un serial de succes.

De asemenea există persoane extrem de geloase şi posesive care încearcă să îşi controleze partenerul. Acest control se poate manifesta începând de la a-ţi spune cu ce să te îmbraci şi cum să îţi petreci timpul până la a-ţi impune cu cine să te vezi ori să nu te mai vezi, ce activităţi sociale să faci, ce decizii să iei în privinţa propriei vieţi, fie ele pe plan personal, profesional, social sau familial, ca şi cum ele ar şti ce e mai bine pentru tine.

Un partener posesiv îţi va aduce reproşuri dacă vei dori să petreci timp cu altcineva, te va şantaja emoţional şi va încerca să te convingă de ce este mai bine şi mai în folosul tău să petreci timp cu el, în loc de a petrece timp cu alţii (fie că e vorba de prieteni sau membri ai familiei). Va face tot posibilul să te determine să te izolezi de ceilalţi sau chiar îţi va impune acest lucru.

Acest gen de persoane te pot acuza de infidelitate sau că flirtezi cu alţii, îţi pot spune că nu suportă să te vadă în preajma altor bărbaţi sau femei pentru că te iubesc prea mult, că nu ar suporta să te piardă şi că nu ar putea trăi fără tine.

Controlul într-o relaţie duce la sufocare. Dacă tu crezi că poţi să faci pe cineva să te iubească sau să ţii pe cineva lângă tine prin inducerea de frică şi teama de reacţiile tale negative, te înşeli.

Cu cât mai mare este controlul, cu atât mai mult îşi va dori persoana de lângă tine să fie liberă, astfel că s-ar putea să obţii exact acel lucru de care te temi cel mai tare, scrie u rsula-sandner.com

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

"Mami, vreau doar sa dorm!" Tanara model, moarta dupa 13 ore de munca

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies