Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune. 6 semne la care să fii atentă

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune
Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune

Află din rândurile următoare care sunt semnele ce îți arată dacă intențiile lui sunt bune.

Primele întâlniri sunt cele mai palpitante în orice relație. Pline de mister, atracție și cunoaștere, toate acestea creează baza unei viitoare relații de lungă durată. În schimb, au și părți negative. Atunci când nu ești sigură de intențiile lui, îți este mai greu să te lași descoperită și să îi oferi încrederea necesară pentru a construi o relație împreună.

De aceea, pentru a te asigura că intențiile lui sunt bune, trebuie să fii atentă la anumite semne legate de comportamentul lui care îl dau de gol.

Descoperă în continuarea articolului care sunt acestea.

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune

Nu își ascunde identitatea

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune
Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune[Sursa foto: freepik]

Acesta reprezintă primul și cel mai important pas în a-ți da seama că intențiile sale sunt bune. Dacă de la primele întâlniri îți povestește despre cine e el de fapt, vorbește despre familia lui, prietenii, colegii de la muncă și îți oferă detalii personale despre viața sa, atunci cel mai probabil bărbatul respectiv are intenții bune și își dorește să te cunoască.

Îți respectă limitele fizice

Fiecare femeie ar trebui să impună anumite limite încă de la începutul relației. De asemenea, partenerul ar trebui să înțeleagă că „nu” înseamnă „nu” și să respecte atunci când nu ești de acord cu ceva. Atunci când vine vorba de apropierea fizică, lucrurile ar trebui să se petreacă treptat și în mod natural. Dacă observă că îți invadează spațiul personal și încearcă să se apropie mai mult de tine decât i-ai permis, atunci poate că ar fi cazul să te ridici și să părăsești întâlnirea.

Vrea să te cunoască mai bine

Citește și: Cum îl faci să se gândească la tine mereu. Strategii pentru a-l face să se gândească la tine în mod constant

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune
Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune[Sursa foto: freepik]

Nu este suficient ca doar el să ofere detalii despre viața lui personală. Un bărbat care vrea să formeze un cuplu cu tine și să construiască o relație de iubire va dori să te cunoască mai bine. Astfel, va face pași necesari în această direcție. Va dori să știe care sunt pasiunile tale, cum îți petreci timpul liber, cum a fost copilăria ta și alte lucruri emoționale despre viața ta.

Toate acestea vor fi ambalate frumos într-o discuție sinceră și amicală, fără să îți invadeze intimitatea și să pătrundă prea brusc în trecutul tău.

Te prezintă cunoscuților

Fiecare dintre noi are un cerc de prieteni. Astfel, atunci când ne dorim ca o persoană să facă parte din viața noastră, automat o vom prezenta prietenilor și o vom introduce în cercul nostru. Dacă sunteți împreună de câteva luni și el încă nu ți-a prezentat niciun prieten sau poate chiar nu a vorbit despre vreun prieten, atunci poate că ar fi cazul să îți pui

câteva semne de întrebare cu privire la intențiile lui.

Alte semne care îl „trădează” pe băiatul bun

Vrea să petreacă timp în compania ta

Citește și: Cum să îți găsești dragostea după mult timp în care ai fost singură

Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune
Cum îți dai seama că intențiile lui sunt bune[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Un bărbat ale cărui intenții sunt serioase și vrea să aibă o relație cu tine va vrea să își petreacă mult timp în compania ta, să te cunoască mai bine și să faceți activități împreună. Astfel, te va face o prioritate și își va face timp să vă vedeți. În schimb, un bărbat ale cărui intenții nu sunt serioase va dori să te vadă doar atunci când are timp liber pe care vrea să și-l ocupe.

Își face planuri de viitor cu tine

Cel care își dorește o relație serioasă cu tine deja te proiectează ca făcând parte din viitorul lui. Astfel, atunci când planifică un eveniment viitor, cu siguranță că te va întreba și pe tine dacă poți ajunge sau ce părere ai despre asta. În schimb, atunci când nu are intenții serioase, nu va ține cont de prezența ta în cadrul evenimentelor sale viitoare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care sunt calitățile pe care trebuie să le observi la el. Cu siguranță trebuie să îl păstrezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies