Cum iti dai seama ca partenerul tau nu este disponibil din punct de vedere emotional? Iata!

Cum iti dai seama ca partenerul tau nu este disponibil din punct de vedere emotional? Iata!
Cum iti dai seama ca partenerul tau nu este disponibil din punct de vedere emotional? Iata!

Iti doresti sa oficializati relatia, insa nu stii daca si el este pe aceeasi lungime de unda cu tine? Uite cateva semne care iti spun ca nu este disponibil emotional.

Nu reusiti sa va faceti planuri- Un partener care nu stie cu exactitate ce-si doreste de la relatia in care se afla, ii va fi greu sa ia anumite decizii de viitor. Asadar, daca aveti probleme in a cadea de acord asupra planurilor de cuplu, este posibil ca partenerul tau sa nu-si doreasca sa se implice si mai mult in relatie.

Acorda mult timp altor lucruri- Fie ca petrece mult timp la serviciu sau are alte activitati in afara programului, toate aceste lucruri inseamna ca vrea sa fie independent si sa nu dea

prea multe socoteli altor persoane.

Te critica adesea- In cazul in care partenerul tau te critica adesea, dar cu toate astea isi doreste sa petreaca timp cu tine, ar putea fi un semn ca asa este firea lui. Insa, o fire critica poate distruge relatia in doi.

Mereu gaseste diverse scuze
- Daca se intampla adesea ca el sa vina cu tot felul de scuze cand nu reuseste sa se tina de promisiunile pe care ti le-a facut, categoric acest lucru inseamna ca nu vrea sa faca pasul urmator in relatie.


Are secrete fata de tine
- Nu te implica suficient de mult in viata lui personala? Acest lucru ar trebui sa-ti dea de gandit, mai ales daca vrei sa-ti cladesti un viitor alaturi de partenerul tau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sânziana Buruiană le critică pe femeile care nu iau rolul de mamă în serios: „În momentul în care ai un copil, mi se pare deplasat ca tu să te îmbraci foarte sexy, să umbli cu bărbați.”

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine era, de fapt, baiatul care a însoțit-o pe Maria Diana pe traseul groazei

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies