Cum îți dai seama că partenerul tău te trădează. Semne evidente că te înșală

cupluri cu probleme
Cupluri cu Probleme

Nimic nu poate fi mai dureros într-o relație decât să știi că partenerul tău nu mai are sentimente pentru tine. De regulă, începi să te îndoiești cu privire la fidelitatea partenerului si simți că ceva s-a schimbat în relația voastră.

Instinctul îți spune că partenerul te înșală, iar dintr-o dată începi să te întrebi unde își petrece timpul, cu cine vorbește și de ce nu îți mai acordă atenția de care ai nevoie. Pentru a scăpa de aceste îndoieli, psihologii au dezvăluit care sunt semnele ce îți confirmă suspiciunea. Iată care sunt acestea:

Este foarte atent cu telefonul

Protejarea telefonului este poate unul dintre cele mai întâlnite semne că te înșală. Își petrece mai tot timpul pe rețelele de socializare. Și observi că partenerul are tendința de a-și ascunde telefonul sau chiar de a-și schimba parolele. 

„Oamenii care au secrete își schimbă frecvent parolele și devin agitați când își lasă telefonul jos. S-ar putea să îi vezi că își schimbă și notificările, astfel încât să nu observi ce îi apare pe ecran, când conduce sau în alt moment când ești aproape de el, mărturisește Ashera DeRosa, terapeut.

cupluri cu probleme
Cupluri cu probleme[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Este mult mai solitar cu “ prietenii”

Dorința de a fi din ce în ce mai empatic cu ceilalți, poate ridica un semn de întrebare. Pleacă frecvent de acasă, pentru "a-și ajuta prietenul", este un obicei care demonstrează infidelitatea

Petreceți mai puțin timp împreună

Își caută mereu scuze și renunță la planurile pe care le-ați făcut. Atunci trebuie să începi să fi mai precaut. Este posibil să nu se mai simtă bine în compania ta. Și încet își gestionează timpul fără să mai țină cont de părerea ta. Poate chiar se simte vinovat și încearcă să evite orice contact cu tine.

Pretinde că tu ești cea care îl înșală

În mod frecvent, persoana care înșală își acuză partenerul de infidelitate. Acesta este unul dintre cele mai întâlnite semne ale abuzului. El va încerca să arunce vina asupra ta, doar pentru a-ți distrage atenția de la acțiunile lui.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Pentru narcisiști, aceasta este atât o formă de protecție, cât și o modalitate de a distrage atenția. Partenerul care nu înșală consumă multă energie, concentrându-se să se apere și să îl convingă pe celălalt că nu îl trădează", a spus Alena Scigliano, psihoterapeut.

cupluri cu probleme
Cupluri cu probleme[Sursa foto: Freepik]

Este mult prea preocupat de aspectul exterior

O schimbare în stilul de viață clar ridică un semn de întrebare.

A devenit mult prea obsedat de felul cum se îmbracă sau cum îi stă părul. Ține să se mențină într-o formă fizică foarte bună. Este evident că toate aceste schimbări se datorează poate chiar unei persoane noi apărute în viața lui.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Trăim într-o lume nebună” Nea Marin, prima reacție despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies