Cum iti dai seama ca porti marimea potrivita a sutienului! Trei semne care iti spun ca e prea mare sau prea mic

Cum iti dai seama ca porti marimea potrivita a sutienului! Trei semne care iti spun ca e prea mare sau prea mic
Cum iti dai seama ca porti marimea potrivita a sutienului! Trei semne care iti spun ca e prea mare sau prea mic

Dimensiunea corecta a sutienului este foarte importanta. Daca nu esti convinsa ca sutienul tau are marimea buna, expertul Jenny Altman iti da cateva sfaturi pentru a afla daca sutienul pe care-l porti e marimea potrivita.

Gaseste o oglinda si verifica aceste trei semne care iti pot arata daca porti o marime gresita a sutienului:

1. Poti glisa banda de pe spate in sus sau in jos?

"Daca aveti banda de sub cupe prinsa in „mos si baba”, dar ea nu se afla fixa sub bust, inseana ca sutienul este prea mare", spune Altman. Banda aceea si nu bretelele trebuie sa sustina sanii.

Acest lucru este mai important decat daca ai ales o cupa C sau mai mult. In functie de aceasta poti evita durerile de spate si iti pastreaza sanii acolo unde ii vrei. O banda potrivita ca dimensiune este de asemenea foarte importanta atunci cand porti un sutien fara bretele sau unele transparente, deoarece acestea nu pot compnesa o banda prea larga.  
Alte semne ca banda este prea mare: bretelele care scapa de pe umeri sau care trebuie stranse mereu.
 

Daca spui ca porti un 75C si, la sfarsitul zilei, umerii te dor, incearca o banda de 70 si o cupa D. "Multe femei au ceea ce eu numesc" frica de D", deoarece cred ca asta insemna ca ai sanii prea mari, dar nu e adevarat", spune Altman.

Inca nu este sigura ca lungimea benzii este cea potrivita? Verifica partea din spate a sutienului cu o oglinda.
Sta banda pe spate, paralela cu podeaua? Daca da, atunci probabil ca ai facut alegerea corecta. Daca aceasta este trasa in sus de bretele, sau mai jos, insemna ca ai nevoie de o alta dimensiune.

2. Sanul tau iese din cupe
Uită-te la partea din fata a sutienului tau. Daca iti da senzatia de preaplin, iar sanul se revarsa fie in partea din fata, fie pe laterale, inseamna ca nu are suficient spatiu in cupa.
"De asemenea, in cazul in care zona centrala dintre cele doua cupe „pluteste”, adica nu atinge deloc pielea ta, e cazul sa alegi alta dimensiune a cupei", spune Altman.

3. Toate sutiene tale sunt de aceeasi dimensiune
Nu toate sutiene sunt create egal. Doar pentru ca esti un 75B intr-un sutien „jumatate de cupa”, nu inseamna ca esti un 75B si intr-un sutien cu cupa plina.
Sutienele „jumate’ de cupa” au mai putin material decat cele cu cupa intreaga de aceeasi dimensiune. Deci, s-ar putea ca daca porti 75B intr-un sutien jumate’de cupa, sa-ti vina bine un 75A in cel cu cupa plina.  

Inca nu esti sigura ca ti-ai cumparat marimea potrivita?
Daca ai dubii, mergi la un magazin de specialitate pentru a gasi sutienul care ti se potriveste. Un vanzator bun iti a aduce cateva marimi si cateva stiluri ca sa probezi si pentru a gasi exact ce e potrivit pentru tine

"Porti pantofi de sport 38, daca stii ca
tu ai marimea 37? Sigur ca nu! Sanii tai merrita sa fie tratai la fel de bine ca si picioarele tale, daca nu mai bine!”, spune Altman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

sursa: prevention.com



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies