Cum iti dai seama daca relatia ta e fara viitor

Cum iti dai seama daca relatia ta e fara viitor
Cum iti dai seama daca relatia ta e fara viitor

Foarte multe persoane au tendinta sa isi complice viata, sa analizeze fiecare mesaj primit sau fiecare conversatie avuta si sa traga concluzii gresite, ceea ce inseamna ca viata lor amoroasa nu va fi intotdeauna pe placul lor.

Crezi ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat? Inainte sa faci unele greseli, ar fi bine sa-i analizezi gesturile si sa incerci sa iti dai seama daca ceea ce banuiesti este adevarat.

Expertii in relatii sunt de parere ca este destul de usor sa iti dai seama daca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat. In primul rand, daca te respecta si isi doreste sa fie cu adevarat cu tine, el isi va da interesul ca totul sa mearga bine intre voi.

Se va asigura ca nu apar probleme in relatie si va face eforturi sa rezolve orice neintelegere.

Exista barbati carora le plac jocurile si aproape totul este o distractie pentru ei, dar, daca iubitul tau te iubeste cu adevarat, va incerca sa se implice trup si suflet in relatie. Traiesti cu impresia ca iti ascunde ceva sau ca se intalneste cu alta femeie? Intreaba-te de unde vin aceste intrebari: au o baza reala, adica ai vazut sau auzit lucruri care iti dau de gandit, sau sunt doar temerile tale?
Relatiile sunt destul de complicate si nimeni nu detine
reteta fericirii in cuplu, insa trebuie sa intelegi ca o relatie inseamna sa lucrezi in echipa, sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi la bine si la rau si sa ai parte de cele mai frumoase momente din viata ta.

Citeste continuarea aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies