Cum îţi dai seama dacă te iubeşte sau nu. Cele 3 gesturi la care trebuie să fii atentă

Cum îţi dai seama dacă te iubeşte sau nu. Cele 3 gesturi la care trebuie să fii atentă
Cum îţi dai seama dacă te iubeşte sau nu. Cele 3 gesturi la care trebuie să fii atentă

Nu ţi-a spus încă "te iubesc". Cu toate acestea, ţi-ar plăcea să ştii care sunt adevăratele lui sentimente faţă de ţine? Îţi spunem noi cum poţi să îţi dai seama că sentimentele lui sunt sincere.

2. Fii atentă la atitudinea lui. Te ascultă indiferent de cât de mici sau mari sunt confesiunile pe care i le faci şi, mai mult decât atât, este alături de ţine şi în momentele fericite, dar şi în cele dificile? Nu există dovadă mai clară a iubirii lui.

Un bărbat îndrăgostit adoră să-şi facă iubita fericită, aşa că o surprinde mereu cu gesturi tandre, surprize şi mici atenţii: are grijă de ţine când eşti bolnavă, îţi cumpără ceva bun dacă te ştie tristă sau îţi face un masaj în serile în care ajungi obosită de la birou? Eşti o faţă norocoasă.

În plus, când observi că partenerul tău adoră să petreceţi timp împreună, dar în acelaşi timp îţi acordă libertate în momentul în care ai nevoie de ea, ai primit deja dovezile de care aveai nevoie.

citeste continuarea aici



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies