Cum îţi îndrepţi părul fără placă. 5 trucuri utile

Cum îţi îndrepţi părul fără placă. 5 trucuri utile
Cum îţi îndrepţi părul fără placă. 5 trucuri utile

Un păr perfect neted şi plin de strălucire necesită multe sacrificii, mai ales pentru acelea dintre noi care nu am fost înzestrate de la natură cu o podoabă capilară ascultătoare. Adesea, utilizăm placa de păr pentru a ne întinde cosiţele, dar aceasta este o metodă ce poate dăuna sănătăţii părului, pe termen lung. Există şi alte trucuri prin intermediul cărora să obţii un păr drept, iar noi ţi le spunem pe cele mai eficiente 5 dintre ele!


  1. Foloseşte produse de îngrijire care acţionează precum un tratament de păr cu keratină, pentru că aceasta are foarte multe beneficii pentru frumuseţea şi rezistenţa părului. Mai mult decât atât, keratina regenerează părul degradat ca urmare a efectelor cauzate de factorii externi, de utilizarea intensă a plăcii de păr sau pur şi simplu a condiţiilor genetice.

    Astfel, vei putea elimina folosirea plăcii de păr din rutina ta de hairstyling.


  1. Aplică o mască de păr pe bază de lapte şi gălbenuş de ou, pentru că aceste două ingrediente au proprietăţi hidratante şi funcţionează ca un tratament natural de îndreptare a părului. Realizează masca dintr-un sfert de cană de laptă şi din două gălbenuşuri, aplic-o pe scalp şi pe lungimea părului şi las-o să acţioneze timp de o oră.

    Mai apoi, şamponează şi clăteşte.  Este suficient să o aplici o dată pe săptămână pentru ca efectele să fie menţinute pe termen lung.


  1. Vrei să îţi îndrepţi părul fără să foloseşti placa sau uscătorul de păr şi nici foarte mult efort din partea ta? Apelează la următoarea tehnică: Prinde-ţi părul într-o coadă de cal atunci când este ud şi netezeşte foarte bine firele de păr.

    În momentul în care rădăcinile sunt complet uscate, desprinde părul şi piaptănă, separat, fiecare şuviţă de păr. Ultimul pas constă în fixarea părului cu ajutorul unor agrafe şi în acoperirea acestuia într-o eşarfă. Vei fi uimită de rezultate după ce părul va fi uscat complet!


  1. O altă metodă de netezire a părului fără a folosi placa de îndreptat este prin perierea şi uscarea naturală a acestuia. Dacă ai părul uşor ondulat, această soluţie va funcţiona de minune.

    Tot ceea ce ai de făcut este să îţi laşi părul să se usuce natural, iar mai apoi să îl perii folosind o perie cu peri deşi. Te vei bucura de un păr mai sănătos şi mai drept, fără a folosi ustensile care să-l degradeze. Totuşi, descurcarea părului este ar trebui să se facă cu blândeţe, aşadar, ai grijă să nu-ţi agresezi podoaba capilară.


  1. Peria rotativă cu aer cald ar trebui să devină principalul tău aliat în lupta cu onduleurile nedorite.

    Spre deosebire de placa de păr care dăunează firelor deoarece le strânge, practic, între cele două zone extrem de fierbinţi, o astfel de perie acţionează mult mai blând cu părul tău şi chiar mai mult decât atât, îi conferă o strălucire aparte. În plus, folosirea unei perii rotative cu aer cald eficientizează timpul de aranjare, deoarece părul tău va fi uscat şi stilizat simultan. Ai nevoie doar de puţină îndemânare, iar părul tău va arăta ca şi când ar fi fost îngrijit la salon!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Imagini fierbinţi cu războinicul Iulian de la Exatlon şi mexicanca Ana Laura! Ce au făcut cei doi concurenţi după meciul internaţional care va fi difuzat în această seara, de la 19.45

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies