Cum iti ingrijesti parul vopsit vara! Incearca aceste trucuri!

Cum iti ingrijesti parul vopsit vara! Incearca aceste trucuri!
Cum iti ingrijesti parul vopsit vara! Incearca aceste trucuri!

Atunci cand temperaturile cresc, vremea este insorita si te pregatesti de vacanta, vrei sa faci si o schimbare de look.

 

Daca vrei sa mentii un aspect foarte natural, dar totusi sa arati ca esti pregatita pentru sezonul cald, poti sa te inspiri din cateva coafuri ale vedetelor. Este bine ca, atunci cand iti alegi o celebritate drept model, sa aduci fotografii clare in care se vede cum anume vrei sa arate parul tau la final. Stilista va avea astfel o idee precisa despre look-ul dorit. Te asiguri ca indicatiile verbale sunt completate de o imagine si ca vei pleca fericita de la salon.
De asemenea, ti se poate sugera sa eviti blondul platinat in lunile de vara. Acesta devine foarte vulnerabil la elementele din sezonul cald – clorul din piscine ii poate schimba nuanta, iar soarele va oxida parul mai rapid si il va usca excesiv. Ingrijirea parului blond necesita atentie sporita, mai ales daca este decolorat in prealabil si mai cu seama in anotimpul cald. Toate acestea nu inseamna neaparat ca nu poti sa-ti faci parul blond in timpul verii, ci doar ca trebuie sa ai grija daca vrei ca acea culoare deosebita pe care ai ales-o
sa se pastreze.
Un alt stil ce nu este recomandat in aceasta perioada este cel ombre. Varfurile par arse si nu te avantajeaza, asa ca gandeste-te bine si mai degraba alege sa-i dai parului o forma noua si sa scapi de varfurile despicate, decat sa scoti in evidenta problema. Dupa ce parul este tuns, poti opta pentru o noua culoare, cere sfatul stilistei pentru o optiune personalizata.
Citeste AICI mai multe.

Daca vrei sa mentii un aspect foarte natural, dar totusi sa arati ca esti pregatita pentru sezonul cald, poti sa te inspiri din cateva coafuri ale vedetelor. Este bine ca, atunci cand iti alegi o celebritate drept model, sa aduci fotografii clare in care se vede cum anume vrei sa arate parul tau la final. Stilista va avea astfel o idee precisa despre look-ul dorit.

Te asiguri ca indicatiile verbale sunt completate de o imagine si ca vei pleca fericita de la salon.

De asemenea, ti se poate sugera sa eviti blondul platinat in lunile de vara. Acesta devine foarte vulnerabil la elementele din sezonul cald – clorul din piscine ii poate schimba nuanta, iar soarele va oxida parul mai rapid si il va usca excesiv. Ingrijirea parului blond necesita atentie sporita, mai ales daca este decolorat in prealabil si mai cu seama in anotimpul cald.
Toate acestea nu inseamna neaparat ca nu poti sa-ti faci parul blond in timpul verii, ci doar ca trebuie sa ai grija daca vrei ca acea culoare deosebita pe care ai ales-o sa se pastreze.

Un alt stil ce nu este recomandat in aceasta perioada este cel ombre. Varfurile par arse si nu te avantajeaza, asa ca gandeste-te bine si mai degraba alege sa-i dai parului o forma noua si sa scapi de varfurile despicate, decat sa scoti in evidenta problema.
Dupa ce parul este tuns, poti opta pentru o noua culoare, cere sfatul stilistei pentru o optiune personalizata.

Citeste AICI mai multe.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies