Cum îți păstrezi motivația să faci sport!

Cum îți păstrezi motivația să faci sport!
Cum îți păstrezi motivația să faci sport!

A venit in sfarsit sezonul cald si este o oportunitate perfecta pentru noi sa iesim afara, in aer liber, sa ne relaxam.

Cum îți păstrezi motivația să faci sport! A venit in sfarsit sezonul cald si este o oportunitate perfecta pentru noi sa iesim afara, in aer liber, sa ne relaxam. Daca te gandesti sa te apuci de sport, este o idee foarte buna sa mergi in parc la alergat. Nu iti gasesti motivatia? Nicio problema. Avem pentru tine cateva sfaturi de care sa tii cont, care sa te ajute sa iti gasesti motivatia pentru a face miscare, astfel incat sa devii mai sanatoasa.

Cum îți păstrezi motivația să faci sport!
Cum îți păstrezi motivația să faci sport![Sursa foto: PixaBay]

Primavara s-a instalat in sfarsit si ne incalzeste sufletele atunci cand observam cum natura revine la viata. Cu multa energie si voie buna, astazi discutam despre miscare.

Nu trebuie sa iti spunem noi ca sportul este sanatate curata, pentru ca ar trebui sa stii si tu. Acum ca este cald si frumos, nu mai ai absolut niciun motiv sa nu faci miscare.

Sportul ne aduce mai multa energie si ne face mai fericiti, ne intareste sistemul imunitar, ne ofera un somn mai bun si neajuta sa memoram lucruri mai usor si sa ne concentram mai bine. Sa nu mai vorbim de faptul ca reduce riscul bolilor de inima. Cu cat facem mai multa miscare, cu atat traim mai mult.

Citeste si: Cât sport trebuie să faci pe săptămână ca să slăbești și să te menții în formă

Stii deja despre beneficiile pe care sportul le aduce asupra sanatatii si tot nu iti gasesti motivatia sa te ridici de pe canapea? Iti zici mereu tie ca incepi de maine, dar ziua de maine trece de o mie de ori? Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti capata motivatia de a face sport.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Transforma miscarea in ceva distractiv

In felul acesta nici macar nu vei simti ca faci miscare. Poti sa alegi ceva ce iti aduce placere, de genul dans, inot, arte martiale, yoga, volei, chiar si o simpla plimbare in aer liber.

Gandeste-te de ce iti doresti o schimbare

Te poti ajuta pe tine facand o lista cu motivele pentru care trebuie sa faci mai multa miscare, precum a avea mai multa energie cand te joci cu cei mici, a arata mai bine in hainele pe care le porti, a avea mai multa

incredere in tine.

Accepta ca exista si o zona de mijloc

Nu te mai invinovati ca ai mancat astazi un biscuite in plus. Atitudinea aceea extremista de totul sau nimic poate fi un obstacol destul de mare pe care ti-l construiesti singura. Mananca cu moderatie, fa sport cu moderatie si totul va fi bine.

Gaseste un partener de miscare

Alege-ti o prietena care sa iti fie companion de miscare si fiti sanatoase impreuna. Va puteti astfel motiva reciproc si puteti chiar organiza competitii intre voi.

Inscrie-te intr-un grup

Indiferent ca alegi jogging, fitness ori dans, incearca sa faci parte dintr-un grup. Vei fi astfel luata de val si vei avea o performanta mai mare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Priveste-te in oglinda

Cand nu reusestisa iti gasesti motivatia, da-ti hainele jos si priveste-te in oglinda. Daca ai cateva kilograme in plus pe care trebuie sa le dai jos, oglinda ti le va arata bucuroasa.

Fii pozitiv

Orice ti-ai spune tie ca sa iti gasesti scuza sa nu faci miscare este fals. Poti sa o faci si asta trebuie sa iti ramana in minte.

Fii disciplinata

Disciplinaeste lupta dintre ceea ce iti doresti acum si ceea ce iti doresti mai mult. Este mai importanta prajitura pe care o mananci acum sau silueta supla si corpul sanatos de care sa te bucuri o viata intreaga?

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies