Carmen Bruma iti spune care sunt pasii pe care ii urmeaza dupa un antrenament intens.
"1. Beau aproximativ 1 litru de apa imediat dupa terminarea antrenamentului. Una dintre cele mai frecvente si periculoase greseli este sa nu bei apa timp de cateva ore dupa ce ai facut miscare.
2. Cand ajung acasa imi pregatesc un smoothie pe baza de sfecla rosie. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare pentru a beneficia de calitatile lui nutritive.
Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. E o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor. Pe langa sfecla adaug morcovi, lamaie si putin ghimbir.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor).
INGREDIENTE
1 sfecla rosie (300-400 g)
1 lamaie
2-3 morcovi
1 bucatica de ghimbir( 3-4 cm)
Se spala ingredientele, se curata de coaja si se introduc pe rand in storcator, sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul.
Sucul se toarna intr-un vas de ceramica, email sau sticla pentru ca sa-si pastreze proprietatile si are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.
alii despre storcatorul prin presare la rece Kuvings gasiti AICI.
3. Dupa aproximativ 20 -30 minute mananc o portie de friptura (250 -300 g) de vita, pui sau peste la gratar insotita de legume la cuptor.
Chiar daca de multe ori o ignoram, refacerea este o etapa la fel de importanta ca antrenamentul."
Sursa: Carmen-bruma.ro
"1. Beau aproximativ 1 litru de apa imediat dupa terminarea antrenamentului. Una dintre cele mai frecvente si periculoase greseli este sa nu bei apa timp de cateva ore dupa ce ai facut miscare.
2. Cand ajung acasa imi pregatesc un smoothie pe baza de sfecla rosie. E important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare pentru a beneficia de calitatile lui nutritive.
Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. E o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor. Pe langa sfecla adaug morcovi, lamaie si putin ghimbir.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor).
INGREDIENTE 1 sfecla rosie (300-400 g)
1 lamaie
2-3 morcovi
1 bucatica de ghimbir( 3-4 cm)
Se spala ingredientele, se curata de coaja si se introduc pe rand in storcator, sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul.
Sucul se toarna intr-un vas de ceramica, email sau sticla pentru ca sa-si pastreze proprietatile si are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.
alii despre storcatorul prin presare la rece Kuvings gasiti AICI.
3. Dupa aproximativ 20 -30 minute mananc o portie de friptura (250 -300 g) de vita, pui sau peste la gratar insotita de legume la cuptor.
Chiar daca de multe ori o ignoram, refacerea este o etapa la fel de importanta ca antrenamentul."
Sursa:
Carmen-bruma.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro