Cum l-a așteptat mama Geta pe Iancu Sterp acasă. Tânărul a surprins momentul pe rețelele de socializare. “Mă laud cu ce a făcut.”

Cum l-a așteptat mama Geta pe Iancu Sterp acasă. Tânărul a surprins momentul pe rețelele de socializare. “Mă laud cu ce a făcut.”
Cum l-a așteptat mama Geta pe Iancu Sterp acasă. Tânărul a surprins momentul pe rețelele de socializare. “Mă laud cu ce a făcut.”

Iată cum l-a surprins mama Geta pe Iancu Sterp, când a venit acasă.

Iancu Sterp, fiul cel mic al mamei Geta, este mereu activ pe rețelele de socializare, asemenea fratelui și surorilor sale, iar acesta împartea de fiecare dată momentele frumoase din familie, alături de mama lui și de partenera sa de viață. Atunci când are ocazia, se întoarce de fiecare dată acasă pentru a se bucură de prezența mamei sale și de preparatele pe care le pregătește. Mama Geta este deja cunoscută pentru mâncărurile delicioase pe care le face, care au devenit virale pe rețelele de socializare, deoarece mereu sunt postate de copiii ei în semn de mulțumire pentru tot ceea ce face

pentru ei. Aceasta încearcă de fiecare dată să-i surprindă cu ce este mai bun atunci când ei se întorc acasă, astfel că de la deserturi, la mâncarea tradițională, nimic nu lipsește de pe masă.

Cu ce l-a așteptat mama Geta pe Iancu, atunci când a venit acasă

Citește și: Cum îi caracterizează Culiță Sterp pe frații lui? „E sinceră, ca și mama. În schimb, are un suflet bun. Noi toți din familie am fost crescuți așa uniți.”

Citește și: Iancu Sterp, mândru de dotările pe care le are mașina sa: „Ați mai văzut să vă faceți părul în mașină? Nu am mai văzut la alte mașini să aibă.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Iancu Sterp a surprins de această dată un platou tradițional pe care mama Geta i l-a pregătită atunci când s-a întors acasă, iar tânărul a ținut să se laude cu mâncarea pregătită de aceasta.

O salată de varză cu pastramă de oaie și mămăligă au stârnit cu siguranță gusturile tuturor internauților care au privit neputincioși videoclipul postat de Iancu, iar mama lui a ținut să mai spune râzând că a abandonat-o de când s-a însurat.

Iancu Sterp: Oameni buni, mă laud un pic. Nu m-am mai lăudat de multă vreme cu mama Geta. Dar nu cu mama Geta mă laud, mă laud cu ce a făcut mama Geta.

Uitați ce mi-a pus mie, pastramă de oaie. Îmi era dor să-mi faci ceva tu de mâncare.

Mama Geta: Vezi dacă te-ai însurat acum, m-ai abandonat de când te-ai însurat.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Iancu: Și Denisa face mâncare bună. Mai apelez la tine, mai ales dacă o să mai faci pastramă din asta, mai apelez.

Nici Geta și Ileana nu ezită să arate de fiecare dată mâncărurile delicioase pe care mama lor le pregătește, așa că aceasta reușește de fiecare dată să le amintească de gustul copilăriei prin felurile de mâncare.

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Captură video]

@sterpiancu9 @MAMA GETA ♬ sunet original- sterpiancu9



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Iancu Sterp, apariție de senzație pe rețelele de socializare! Cum a reacționat logodnica lui când a auzit ce a spus acesta? „Băgați-vă femeile în casă!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies