Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp. Ce părți bune a văzut la artist, în timpul căsătoriei. “Sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează.”

Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp. Ce părți bune a văzut la artist, în timpul căsătoriei. “Sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează.”
Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp. Ce părți bune a văzut la artist, în timpul căsătoriei. “Sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează.”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Culiță Sterp și ce părți bune a văzut aceasta la artist.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o frumoasă relație împreună, până la un punct, în anul 2018, când cei doi s-au hotărât să meargă pe drumuri separate, iar aceștia au hotărât să apeleze la Tribunal pentru întreaga procedură, care din spusele ei, s-a întins cam pe jumătate de an.

Cum l-a cunoscut Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp

Citește și: Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au avut copii. Cum s-a înțeles aceasta cu mama artistului. „Așa am crezut atunci.”

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO “Vine bebe!” Cum a apărut Carmen de la Sălciua la o petrecere unde a cântat? Fanii artistei o suspectează că ar fi însărcinată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu toate acestea, trecutul nu poate fi schimbat, iar faptul că artistul a făcut parte din viața ei este un lucru acceptat de către aceasta.

Invitată în cadrul emisiunii Povești de Film cu Mara Bănică, aceasta a fost întrebată despre cum l-a cunoscut, de fapt, pe Culiță Sterp, iar totul a avut loc în momentul în care cei doi au fost chemați să cânte la botezul nașei lor, Lena Miclăuș. Atunci s-au văzut pentru prima dată, deoarece până atunci se cunoșteau doar în online. Spune că în viața de familie a avut o atmosferă decentă alături de el și nu poate spune că a avut perioade negative, altfel nu alegea să facă pasul spre căsătorie cu acesta. 

“Ne-am cunoscut la botezul nașei noastre, Lena Miclăuș, tot așa ne-am văzut, practic ne-am cunoscut pe internet. El era invitat, eu eram invitată și acolo a început totul. Eu nu, îți dai seama. (Nr. Cine a facut primul pas). În cazul nostru așa a fost. Eu am avut, în relația cu el, atmosferă decentă de familie, am avut diferite discuții și anumite discuții s-au întâmplat și ulterior.

Mai multe certuri au fost după. Eu nu pot să spun că am avut o viață negativă alături de el, altfel nu mă căsătoream am cu el.”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Ce părți bune a văzut Carmen de la Sălciua la Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

În timpul mariajului a reușit să îi vadă și părțile bune, și părțile mai puțin bune, dar spune că toate acestea sunt părți ale trecutului care deja nu mai contează. Despre el a menționat că este un om cu suflet bun, însă nu mai știe ce se mai întâmplă acum în viața lui, deoarece are o perioadă de timp de când au dispărut unul pentru altul și fiecare și-a refăcut drumul amoros.

  “I-am văzut și părțile bune și părțile mai puțin bune. Astea sunt cumva părți ale trecutului care deja nu mai contează. Cred că e un om cu suflet bun. Nu știu cum mai e el acum și ce se mai întâmplă în viața lui pentru că eu am dispărut de ceva vreme. Am dispărut și fiecare și-a refăcut viața.”, a mai povestit Carmen de la Sălciua.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

VIDEO “Vine bebe!” Cum a apărut Carmen de la Sălciua la o petrecere unde a cântat? Fanii artistei o suspectează că ar fi însărcinată

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies