Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american! „El a divorțat cu un an înainte să divorțez eu. Mă urmărea din umbră, dar a încercat să mă evite.”

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american! „El a divorțat cu un an înainte să divorțez eu. Mă urmărea din umbră, dar a încercat să mă evite.”
Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american! „El a divorțat cu un an înainte să divorțez eu. Mă urmărea din umbră, dar a încercat să mă evite.”

Vedeta a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de soțul său american.

Catrinel Sandu, în vârstă de 47 de ani, este la a doua căsnicie. După un divorț dureros de tenismenul Gabriel Trifu, coregrafa a fost nevoită să aibă grijă de cele două fiice ale sale, care la vremea respectivă aveau o vârstă fragedă și să treacă peste durerea provocată de infidelitatea soțului.

Ulterior, însă, în viața sa a apărut medicul stomatolog Steve Schroeter, alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire.

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve?

Citește și: Catrinel Sandu vorbește despre relația cu Lucian Viziru: „Era o treabă serioasă. Am discutat de foarte multe ori despre căsătorie, dar nu cred că era nimeni pregătit pentru pasul ăsta.”

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american
Catrinel Sandu și soțul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Catrinel Sandu, despre momentul în care a fost sunată de amanta soțului său: „Mi s-au înmuiat picioarele. Eram cu doi copii mici după mine.”

Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Catrinel Sandu a vorbit despre începutul poveștii sale de iubire cu Steve.

„A fost dentistul meu la un moment dat. După care, el a divorțat cu un an înainte să divorțez eu.

Avem un prieten comun, un italian, care atunci când a aflat că am divorțat, a ieșit la masă cu Steve și i-a spus că și eu am divorțat. I s-au aprins toate becurile, pentru că mă cunoscuse înainte, dar mă evita foarte tare. Când mă duceam la stomatologie, mă pasa la fratele lui. O singură dată mi-a lucrat el. Am fost la o masă și la masa respectivă mi-a zis că a simțit ceva ce nu a simțit niciodată.
A stat departe de mine toți anii ăștia. Mă urmărea din umbră, dar a încercat să mă evite. Când prietenul nostru comun i-a spus că am divorțat, m-a sunat și m-a invitat la o cafea. Eu l-am respins. L-am întrebat dacă vrea să o sun pe soția lui să îi împac. Nici nu mă gândeam la altceva
.”, a povestit blondina.

Catrinel Sandu, cuvinte de laudă la adresa soțului său

Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american
Catrinel Sandu alături de soțul său și fiicele sale [Sursa foto: Instagram]

De mai bine de 7 ani, Catrinel Sandu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață.  

E un tip extraordinar, foarte mișto. E de pus la rană. În primul rând, e cel mai deștept om pe care l-am întâlnit în viața mea.

Cu el poți să vorbești orice. Este un tip foarte elegant, foarte galant, cu educație. ”, a povestit Catrinel.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său: „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză! Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies