Cum merge relatia voastra, in functie de luna in care v-ati cunoscut? Ce zodie va ocroteste?

Cum merge relatia voastra, in functie de luna in care v-ati cunoscut? Ce zodie va ocroteste?
Cum merge relatia voastra, in functie de luna in care v-ati cunoscut? Ce zodie va ocroteste?

Vezi in ce perioada v-ati cunoscut si ati devenit un cuplu ca sa aflati ce zodie are grija de relatia voastra si cum va influenteaza armonia in cuplu!

21 martie – 20 aprilie Va protejeaza zodia BERBEC

S-ar putea ca incapatanarea acestei zodii sa aiba impact si asupra voastra, in sensul ca impreuna sunteti de neclintit! Acest tip de relatie are mari sanse sa porneasca o afacere in familie, sa faca decizii inspirate si sa lupte toata viata pentru bunastarea cuplului.

21 mai – 21 iunie Va protejeaza zodia GEMENI

Gemenii sunt reprezentarea ideala a unei relatii, cu bune si cu rele: astazi sunt numai lapte si miere, a doua zi pot tuna si fulgera.

Aceasta zodie nu lasa un cuplu sa se plictiseasca niciodata!

22 iunie – 22 iulie Va ocroteste RACUL

Daca ati avut noroc sa va cunoasteti sub influenta Racului, aveti mari sanse sa ramaneti impreuna toata viata. Aceasta zodie este reprezentarea familiei, mare iubitoare de stabilitate si de afectiune.

23 iulie – 22 august Va protejeaza zodia LEU

Leul isi protejeaza cuplurile care sunt formate sub influenta lui, caci este aducator de noroc si bogatie.
Cei care formeaza o familie in luna Leului vor avea o viata buna si linistita!

23 august – 22 septembrie De voi are grija FECIOARA

Fecioara va ajuta sa aveti relatia perfecta, nu degeaba este cel mai perfectionist si critic semn zodiacal. Cei care s-au cunoscut in aceasta perioada vor avea parte de sare si piper in relatie – si de momente dificile si de clipe minunate impreuna, practic, esenta unui cuplu stabil.


23 septembrie – 22 octombrie Va protejeaza zodia BALANTA

Cuplul ce s-a format sub semnul Balanta are parte de mult echilibru. Cei doi parteneri se respecta si se apreciaza reciproc, lucru care se vede in modul in care functioneaza relatia lor.

23 octombrie – 21 noiembrie Va ocroteste SCORPIONUL

Scorpionul sadeste gelozia intr-o relatie, asa ca cei care s-au cunoscut sub influenta acestei zodii trebuie sa tina in frau acest sentiment nesanatos pentru cuplu.
Pe de alta parte, Scorpionul ar face orice pentru persoana iubita, caracteristica ce le-o transmite si celor pe care ii protejeaza.

22 noiembrie – 20 decembrie Va protejeaza zodia SAGETATOR

Daca sunteti linistiti din fire, Sagetatorul are grija sa va aprinda relatia cu fel de fel de aventuri. De cand v-ati cunoscut va simtiti ca intr-un carusel de emotii si experiente, pe care simti ca nu le-ai mai putea trai alaturi de altcineva.


21 decembrie – 19 ianuarie De voi are grija CAPRICORNUL

Capricornul are grija de stabilitatea cuplului si le poarta noroc indragostitilor care vor o relatie pentru totdeauna. In schimb, in cazul relatiilor care nu sunt sudate, Capricornul poate da nastere unor obsesii, deloc sanatoase pentru cuplu.

20 ianuarie – 18 februarie Va ocroteste VARSATORUL

Varsatorul este putin cam aerian, asa ca, cel putin la inceput, relatia voastra este distanta.
Abia dupa ceva timp, dupa care prindeti incredere unul in celalalt si va cunoasteti mai bine, veti sti ce abordare sa alegeti, astfel incat relatia voastra sa functioneze ca unsa.

19 februarie – 20 martie De voi are grija zodia PESTI

Aceasta zodie sensibila nu poate sa faca decat bine pentru relatia voastra. Veti fi impreuna mult timp, daca stiti sa va „condimentati” relatia cu gesturi romantice si cu surprize care sunt pe placul Pestilor.
Aceasta zodie este respunzatoare pentru armonia in cuplu – cateodata sunteti atat de calmi incat va intrebati de ce nu va certati niciodata!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies