Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?

Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?
Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?

Învățarea despre planete în relație cu zodiacul este un pas esențial pentru a începe călătoria în stele

Învățarea despre planete în relație cu zodiacul este un pas esențial pentru a începe călătoria în stele. Planetele cu orbite scurte se deplasează frecvent prin zodiac, iar locul în care se află într-o hartă natală este specific datei și orei de naștere a unui individ. Denumite planete interioare, acestea includ Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte și au un impact direct asupra personalităților noastre unice și a experiențelor noastre de zi cu zi.

Planetele aflate de cealaltă parte a centurii de asteroizi sunt denumite planete exterioare. Aceste corpuri cerești- Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton- se mișcă mult mai încet, schimbându-și semnele la fiecare unul până la treizeci de ani. Planetele exterioare definesc teme de viață mai mari, precum și experiențe împărtășite de generații.

Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?
Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?[Sursa foto: PixaBay]

Semnificația planetelor exterioare într-o hartă natală

Semnificația planetelor exterioare într-o hartă natală este determinată de casele pe care le ocupă. O hartă natală este împărțită în douăsprezece secțiuni denumite case. Fiecare casă reprezintă un domeniu al vieții: casele de la unu la șase se referă la activitățile de zi cu zi și la chestiuni banale, cum ar fi finanțele personale, casa și rutina; casele de la șapte la 12 se referă la concepte mai abstracte, inclusiv filozofia, moștenirea și abilitățile psihice.

Amplasarea planetelor în case dezvăluie unde ne depozităm energia, precum și punctele noastre forte și punctele slabe.

Examinați-vă propria hartă și luați în considerare planetele și semnele și casele lor corespunzătoare. Cum este influențată funcția unei planete de semnul său zodiacal și ce domeniu al vieții are un impact cel mai direct? De aici, interpretarea ta unică a unei hărți natale ar trebui să urmeze această formulă: Planetă+ Semn+ Casă= Interpretare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De exemplu, dacă Luna ta natală se află în sensibilul Rac în casa a șaptea, casa care reprezintă parteneriatele angajate, fericirea ta emoțională poate fi foarte legată de relațiile tale. Dacă Marte natal se află în pragmatica Fecioară în casa a unsprezecea, casa legată de umanitarism, este posibil să fii motivat să îi ajuți pe alții în moduri foarte practice.

Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?
Cum ne ajută planetele să interpretăm hărțile natale?[Sursa foto: PixaBay]

Amplasarea unică a planetelor în case

Amplasarea unică a planetelor în case este determinată de semnul tău de naștere, cunoscut și sub numele de ascendentul tău. Acesta este semnul zodiacal care se afla la orizontul estic în momentul exact al nașterii tale. Semnul tău ascendent creează întreaga arhitectură a hărții tale natale și definește conducătorul tău planetar, planeta asociată cu harta ta (pentru a o calcula pe a ta, identifică-ți semnul tău ascendent și apoi ce planetă guvernează acel semn zodiacal).

Acest semn de naștere definește, de asemenea, experiența noastră externă: Dacă semnul dvs. solar scrie discursul, semnul dvs. de ascensiune reprezintă modul în care este rostit discursul. Așa cum îl descriu astrologii, este "masca purtată în public". El dezvăluie modul în care ești perceput de ceilalți și cum te interfațați cu lumea.

Fie că scopul tău este să devii un astrolog profesionist sau pur și simplu să dai sens hărții tale natale, înțelegerea planetelor, semnelor și caselor poate expune adâncimile complexe ale înțelepciunii astrologice.

Petreceți mult timp cu harta dvs. natală: Capacitatea dvs. de a interpreta plasamentele din ea va fi întărită pe măsură ce aplicați harta în viața dvs. de zi cu zi. Nu vă fie teamă să creați narațiuni și să faceți observații îndrăznețe. La urma urmei, acesta este modul în care a fost descoperit sistemul solar.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

În centrul astrologiei, războinic cosmic, se află credința durabilă că spiritul uman reflectă universul: Ambele sunt minunat de diverse și infinit de misterioase. Și, în cele din urmă, astrologia este arta de a privi stelele. Curiozitățile tale vor ilumina întotdeauna întunericul.

Citește și: Pozitia lui Venus in harta ta natala: cum te afecteaza

Citește și: Zodiac 3 martie 2023. Află ce zodie apelează la o schimbare de look!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies