Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii. Care este stilul vestimentar pentru fiecare nativ

Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii. Care este stilul vestimentar pentru fiecare nativ
Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii. Care este stilul vestimentar pentru fiecare nativ

Felul în care ne îmbrăcăm este dictat și de zodia din care facem parte. Semnele de foc adoră să strălucească, în timp ce nativii născuți în zodii de pământ sunt adepții stilului clasic.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zodiile ne influențează stilul de viață, dar și personalitatea. Până și modul în care se îmbracă fiecare persoană diferă de la o zodie la alta. Zodiile sunt împărțite în 4 mari categorii: de foc, de pământ, de apă și de aer. Fiecare dintre acestea cuprinde câte 3 zodii. 

Stilul vestimentar caracteristic fiecărei zodii

Citeste si: CITEȘTE: Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!

Citeste si: CITEȘTE: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Astfel, Leul, Berbecul și Săgetătorul sunt semne de foc, Taurul, Fecioara și Capricornul sunt de pământ, Gemenii, Balanța și Vărsătorul sunt semne de aer, în timp ce Racul, Scorpionul și Peștii sunt zodii de apă.

Chiar dacă fiecare zodie are caracteristici diferite, există și câteva lucruri comune, pentru fiecare categorie.
Până și stilul vestimentar este asemănător pentru nativii care fac parte din aceeași categorie de zodii.

Semnele de Foc: Berbec, Leu și Săgetător

Aceste persoane sunt îndrăznețe și adoră să iasă în evidență. Vor să strălucească, și aici este valabil în special în cazul Regelui din Zodiac, Leul. Astfel,

aceste zodii preferă să se îmbrace cât mai sexy și să poarte tot ce este la modă. Le plac culorile aprinse și piesele vestimentare care au imprimeuri florale sau care au diferite paiete și pietricele.

Semnele de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Nativii acestor zodii se îmbracă într-un stil cât mai clasic. Preferă ținutele casual și articolele cât mai simple. Nu sunt adepții culorilor vii, ci mai degrabă optează pentru nuanțele neutre sau închise.

Întotdeauna vor căuta calitatea și nu cantitatea.

Citeste si: CITEȘTE: Sfaturi vestimentare pentru femei plinuțe. Piese care le avantajează

haine in functie de zodie

Citeste si: SEMN RĂU: Ce înseamnă când te visezi mireasă. Cum poți interpreta visul

Semnele de Aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

La fel ca și semnele de foc, și cele de aer adoră lucrurile fine, de lux chiar.

Sunt firi romantice și visătoare și acest lucru se vede și prin felul în care se îmbracă.

Aceste zodii adoră culorile calde și modelele simple, din țesături moi. În acest fel, își pot exprima stilul liber pe care îl au.

Semnele de Apă: Rac, Scorpion și Pești

În cazul acestor zodii nu se știe exact ce preferă, în materie de îmbrăcăminte.

Stilul lor diferă în funcție de felul în care se simt atunci când se îmbracă. Pot alege haine casual, la fel de bine cum pot opta pentru ținute îndrăznețe și sexy.

Le plac însă culorile puternice și hainele care au imprimeuri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce haine preferă fiecare zodie în parte

Așa cum spuneam, fiecare zodie are propriile trăsături, care o diferențiază de restul semnelor zodiacale.
Bineînțeles că se vor păstra influențele semnului din care face parte fiecare nativ, dar vor fi și aspecte proprii, care definesc o anumită zodie în parte.

1. Berbec

Berbecii adoră hainele stilate, chiar și uniformele, dacă meseria le-o cere. Roșul este culoarea preferată, dar nu strâmbă din nas nici când vine vorba de violet, portocaliu sau roz.

Acești nativi urmăresc tendințele modei și vor să le copieze de fiecare dată. Le plac extrem de mult și pălăriile.

2. Taur

culoarea hainelor in functie de zodie

Acești nativi sunt romantici din fire, dar asta nu înseamnă că nu vor să iasă în evidență prin îmbrăcăminte. Nu vor refuza ținutele extravagante și hainele cât mai scumpe.

Garderoba unui Taur trebuie neapărat să fie cât mai colorată.

3. Gemeni

Gemenii sunt adevărate victime ale modei. Vor să-și achiziționeze de fiecare dată tot ce se poartă, pentru a fi admirați de către ceilalți și pentru a ieși în evidență în cercul de prieteni.

Argintiul este una dintre culorile preferate ale Gemenilor. Le place însă și portocaliul, dar și galbenul. Gemenii adoră să poarte mănuși.

4. Rac

Albastrul, portocaliul și galbenul îi prind cel mai bine pe nativii din Rac. Femeile născute în această zodie adoră să poarte decolteuri și haine cât mai colorate.

Racii nu pun mare preț pe calitate, ci merg pe principiul că trebuie să aibă cât mai multe haine în șifonier, de la cele casual, până la stilul elegant.

5. Leu

Regele Zodiacului trebuie să fie în centrul atenției de fiecare dată. Își va cumpăra toate hainele care sunt la modă, dar vrea ca acestea să fie și de calitate.

Adoră să se îmbrace extravagant și să poarte accesorii cât mai mari și strălucitoare. Auriul este culoarea care îi avantajează pe acești nativi, la fel ca și roșul, portocaliul sau galbenul.

Femeile Leu adoră să poarte rochii cu imprimeuri și neapărat să aibă decolteu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

6. Fecioară

Fecioarele vor opta pentru nuanțe de albastru, maro sau bej. Adoră stilul clasic și vor să se îmbrace impecabil de fiecare dată.

7. Balanță

Firi romantice, Balanțele pot cheltui o avere pe haine. Este foarte important pentru acești nativi ca lucrurile pe care le poartă să fie scumpe.

Preferă verdele și albastrul, iar accesoriile trebuie să fie strălucitoare și de mari dimensiuni.

8. Scorpion

Scorpionul este singura zodie care preferă doar culorile închise. Rar o să vedeți un astfel de nativ îmbrăcat în haine colorate.

Adoră să se îmbrace cât mai sexy, iar în cazul femeilor, "little black dress" este piesa de rezistență a garderobei. Bineînțeles că pantofii cu toc sunt nelipsiți din arsenalul unei femei Scorpion.

9. Săgetător

Săgetătorii nu vor să atragă atenția prin culoarea hainelor, ci prin calitatea acestora. Le plac ținutele sofisticate, iar ochelarii sunt prezenți, indiferent de anotimp.

10. Capricorn

Acești nativi nu sunt pretențioși în materie de haine. Își vor cumpăra lucruri de calitate, care să reziste cât mai mult timp.

Citeste si: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

Nu au nici cea mai mică intenție de a impresiona pe cineva prin stilul vestimentar, așa că vor purta doar ceea ce îi face să se simtă confortabili. Nuanțele închise sunt cele preferate de Capriconi.

11. Vărsător

Acești nativi o pot comite de multe ori, atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. Le place să încerce lucruri noi și pot da greș cu alegerile vestimentare.

Vărsătorii vor să șocheze prin hainele pe care le poartă, dar uneori ținutele lor pot fi adevărate dezastre.

12. Pești

Nu criticați niciodată un nativ din Pești pentru felul în care se îmbracă. Sunt sensibili și au o fire boemă, așa că să nu vă mirați dacă veți vedea că abordează mai multe stiluri vestimentare în aceeași zi sau chiar pe aceeași ținută.

Culorile trebuie să fie contrastante, fapt care trădează dualitatea acestei zodii. Albastru și violet sunt culorile preferate de Pești.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Blugii boyfriend, când se poartă și cum îi asortezi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies