Cum obtinem dinti mai albi?  Uite ce trebuie sa faci

Cum obtinem dinti mai albi?  Uite ce trebuie sa faci
Cum obtinem dinti mai albi?  Uite ce trebuie sa faci

E adevarat ca toate ne dorim un zambet mai stralucitor, dar cum sa te descurci cand exista vinurile rosii atat de delicioase ?

Tratamentele pentru albirea dintilor au devenit foarte populare in ultimii ani. Acum este posibil sa avem dintii albi si sanatosi printr-o atenta ingrijire acasa sau printr-o ingrijire profesionala la o clinica de renume.

In acest context, Dr Peta Leigh – expert premiat in stomatologie si ortodontie, ofera cateva sfaturi de top pentru realizarea unui zambet stralucitor.

Alimente care  albesc dintii- Merele sunt considerate a fi "periuta de dinti a naturii" si sunt o modalitate foarte buna de a curata dintii pe drum sau la pranz, atunci cand esti la locul de munca si nu

poti sa te speli pe dinti. Alte optiuni includ morcovi cruzi, telina si popcorn. Toate aceste alimente sunt cunoscute ca alimente "detergent", ele actioneaza ca un aspirator pentru a indeparta bacteriile de pe dinti. Incearca sa mananci aceste alimente la finalul mesei daca stii ca nu ai cum sa te speli pe dinti imediat.

Alimente care contin calciu- Calciul este foarte util in intarirea oaselor si a dintilor.
Un continut mare de calciu il are branza, tocmai de aceea se stie cat de mult ajuta acest aliment in mentinerea dintilor albi si sanatosi. Consumul de branza duce la neutralizarea acidului si reminalizarea smaltului dintilor. O la fel de sanatoasa alternativa a consumului de branza este si consumul de lapte si iaurt.

Clatitul dintilor cu apa- Apa este esentiala nu numai pentru bunastarea generala, este, de asemenea, vitala pentru o mai mare sanatate orala.
Apa actioneaza ca un agent de curatare naturala si are puterea de a spala bacterii si reziduuri ramase pe dinti dupa masa. Asigura-te si bea un pahar cu apa dupa fiecare masa.

Neutralizeaza cu acid- Guma de mestecat este de asemenea foarte benefica atunci cand vine vorba de mentinerea unui zambet alb. Ea ajuta la curatarea dintilor mecanic prin eliminarea resturilor si stimuleaza productia de saliva care creste capacitatea de a neutraliza acidul si de a remineraliza smaltul.
Asigura-te ca alegi o guma de mestecat fara zahar si daca are proprietati de albire, cu atat mai bine!

Lasa-te de fumat – Fumatul este unul dintre cele mai mari cauze de degradare si decolorare a dintilor. Nicotina si gudronul sunt responsabile pentru pierderea albului natural al dintilor. Fumatul face dintii sa se ingalbeneasca pe o perioada scurta de timp, apoi in timp poate face dintii sa capete chiar o culoare maro.
Pentru a opri acest lucru, solutia este simpla: lasa-te de fumat. In plus se va imbunatati si starea generala de sananate.

Periaza-ti dintii –  Periuta de dinti poate influenta albul dintilor. Asigura-te ca schimbi periuta cel putin la 2-3 luni, altfel doar transferi bacteriile de pe periuta pe dinti.

Foloseste ata dentara- Oamenii subestimeaza, de asemenea, modul in care folosirea atei dentare poate transforma un zambet.
Folosirea atei dentare indeparteaza urmele de colorate  dintre dinti, ceea ce face zambetul tau instantaneu  sa arate mai alb. Incearc-o de mai multe ori pe saptamana, deoarece acest lucru nu numai ca iti va imbunatati starea de sanatate a gingiilor, dar  vei observa, de asemenea,  ca zambetul tau este mai luminos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"H" pentru Igiena – mergi de cel putin doua ori pe an la un cabinet de stomatologie.

Te va ajuta sa iti mentii dantura de un alb stralucitor si de asemenea sa ai gingiile sanatoase. Exista acum o tehnologie de igiena dentara, care foloseste o tehnica speciala de lustruit cu aer de inalta presiune, apa si un praf special formulat care poate ajuta la restabilirea culorii naturale prin indepartarea petelor externe, cauzate de consumul de cafea, ceai si  vin rosu.

Atentie la bauturile de culoare inchisa – incearca sa eviti consumarea cafelei, otetului balsamic si vinului rosu, dar daca iti doresti foarte tare sa te rasfeti cu ceva din cele mentionate, bea imediat un pahar cu apa, acest lucru va ajuta la minimizarea colorarii dintilor.


Sursa: www.femalefirst.co.uk

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies