Cum poate fi sexi un barbat in pijamale. Iulia Albu da verdictul!

Cum poate fi sexi un barbat in pijamale. Iulia Albu da verdictul!
Cum poate fi sexi un barbat in pijamale. Iulia Albu da verdictul!

Iulia Albu este unul dintre cei mai vocali dintre juratii de la “Bravo, ai stil!”, vedeta taxand dur de fiecare data greselile stilistice, insa este unul dintre criticii de moda care sustine vehement epatajele vestimentare.

In Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge ii vor uimi pe jurati cu o aparitie neobisnuita. Spre surprinderea tuturor, cei trei vor pasi in platoul emisiunii imbracati in pijamale, concepute chiar de Jorge.

Dupa o scurta analiza, Iulia Albu da verdictul si le ia la bani marunti pe cele trei vedete, afirmand totodata in ce mod poate impresiona un barbat o femeie, imbracat in pijamele.


“Un barbat poate fi foarte sexi in pijamale, daca acestea nu sunt imprimate cu “Hello Kitty”, “Winnie the Pooh” sau  cu “Elsa”. O pajama din caftan sau matase ori un tricou din bumbac cu o pereche de sosete colorate pot constitui artificiul de care ai nevoie in dormitor”, spune Iulia Albu.

Iulia Albu considera ca atitudinea si siguranta de sine reprezinta unele dintre “piesele” succesului in ceea ce priveste aducerea dorintelor personale in punctul dorit.

De asemenea, excentrica vedeta defineste clar si face diferenta intre doua mari tipuri de pijamale si explica modul in care acestea pot fi purtate.

“Mi se pare interesant si apreciez onestitatea lui Jorge de a nu poza intr-un designer sau creator de moda. Face niste pijamale de o calitate buna care au acel punct de atractie in ceea ce priveste combinatia de culori. Imi place cel mai mult cum ii stau aceste pijamale lui Victor; cred ca orice barbat, atunci cand poarta pijamalele corecte, poate fi ceea ce si-a propus sa fie.

Nu cred ca ar trebui ca cineva sa isi doreasca sa fie mai mult decat este pentru ca siguranta de sine este cel mai sexi lucru. As vrea sa facem diferenta intre <loungewear> (n.r. pijamalele compuse din trei piese – pantalon, body si halat) si pijamale; cele din urma mentionate sunt acelea in care dormi, iar pe primele le porti prin casa, si dsigur, poti sa iti intampini si musafirii in acest outfit.
Nu doarme cineva in aceste pijamale loungewear”,
explica vedeta.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Radem, glumim, dar ce s-a intamplat cu Iulia Albu? Jurata "Bravo, ai stil", aparitie WOW, in platou la WOWbiz!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies