Cum pot femeile să scape de celulită. Trucurile din ingrediente naturale, care vor avea rezultate spectaculoase

Cum pot femeile să scape de celulită. Trucurile din ingrediente naturale, care vor avea rezultate spectaculoase
Cum pot femeile să scape de celulită. Trucurile din ingrediente naturale, care vor avea rezultate spectaculoase

Iată cum poți scăpa de celulită cu doar câteva ingrediente naturale.

Inamicul femeilor de pretutindeni este celulita, așa că dacă îți place sau nu, trebuie să afli că la un moment dat în viața noastră, cu toții ne vom confrunta cu ea.

Scrub din zaț de cafea și ulei de măceșe pentru îndepărtarea celulitei

Citește și: Modalitatea prin care poți albi pielea axilelor! Trucul util pentru femeile care își doresc să arate incredibil

Remedii naturale celulită-Scrub zaț cafea
Remedii naturale celulită-Scrub zaț cafea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Descoperă secretul frumuseții fără vârstă. Cele mai bune 10 uleiuri anti-imbătrânire pentru femei

Celulita este mult mai complexă decât noi am crede, iar aceasta nu apare doar la persoanele supraponderale sau cele care nu fac exerciții fizice, și poate apărea în rândul tuturor femeilor, indiferent de kilogramele pe care le au. Genetica, activitatea hormonală a organismului, dar și ritmul sedentar al vieții reprezintă factori importanți la apariția ei.

Doamnele și domnișoarele care își doresc să scape de acest complex, trebuie sa afle că nu mai este nevoie să viziteze cabinetele medicale sau să dea sume mari de bani pe produse întâlnite în farmacii sau în mediul online, deoarece există un remediu care poate fi făcut chiar în locuința ta. Este vorba de scrub-ul de cafea și uleiul de măceșe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ingrediente:

  • 3 Linguri zaț de cafea (36 g)
  • 3 linguri ulei de măceșe (45 g)

Mod de preparare:

Pentru a scăpa de celulită ai nevoie de un exfoliant natural cu proprietăți anticelulitice, care să îndepărtezi această problemă de piele, iar pentru a face acest lucru chiar la tine acasă ai nevoie de doar două ingrediente, care te vor ajuta la eliminarea lichidelor și toxinelor acumulate la nivelul pielii.

Adăugați într-un recipient trei linguri de zaț de cafea și trei linguri de ulei de măceșe, pe care le amestecați până obțineți o pastă uniformă. Veniți cu compoziția peste zonele unde aveți celulită și masați timp de cinci minute. Lăsați produsul să acționeze timp de 15 minute, apoi clătiți. Puteți să repetați acest lucru de trei ori pe săptămână.

Uleiul de rozmarin, secretul pentru a scăpa de celulită

Remedii naturale celulită-ulei de rozmarin
Remedii naturale celulită-ulei de rozmarin[Sursa foto: freepik]

Tot pentru a scăpa de celulită poți apela și la uleiul de rozmarin, care are proprietăți antiinflamatorii și tonifiante. Acesta poate fi folosit suplimentar și pentru diminuarea nodulilor care dau naștere celulitei, iar pentru acest lucru are nevoie de doar două ingrediente.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ingrediente:

  • 2 căni apă (500 ml)
  • 4 linguri rozmarin proaspăt (40 g)

Mod de preparare:

Încălzește apa până ajunge să fiarbă, apoi adăugați rozmarinul proaspăt și lăsați-l să stea până la 30 de minute. Când compoziția este concentrată, se toarnă într-o sticlă de pulverizare și se utilizează în zonele afectate de celulită.  Lăsați să se absoarbă în piele fără să clătiți, apoi masați timp de cinci minute.Dacă

te-ai săturat și tu să folosești diferite creme din reclamele văzute la TV sau pe internet, acum poți să faci acest lucru chiar la tine acasă fără să  dai suma uriașe de bani. Aceste loțiuni de corp făcute chiar în locuința ta se prepară rapid și nu este nimic complicat pentru a ajunge la rezultatul dorit rapid și natural.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Masca minune din flori de gălbenele. Trucul de frumusețe pentru combaterea ridurilor de pe gât și piept

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies