Cum pot fi păcăliţi românii cu ofertele de vacanţă? Care sunt recomandările făcute de ANPC pentru clienți

vacante 2022
Cum pot fi păcăliţi românii cu ofertele de vacanţă? Care sunt recomandările făcute de ANPC pentru clienți

Ce trebuie să cunoşti atunci când cumperi o vacanţă pentru a nu fi înşelat

Concediul bate la uşă, iar mulţi romani îşi pregătesc deja vacanţele pentru perioada de vară. Indiferent dacă aleg o vacanţă în țară sau peste hotare, turiştii trebuie să cunoască măcar câteva detalii despre ceea ce presupune o ofertă adevărată.

Cum pot fi păcăliţi românii care pleacă în vacanţă

Citeste si: Ce nu se poate lua în bagajul de mână

vacante 2022 ieftine

Citeste si: Ce obiective turistice trebuie să vizitezi în Roma. Care este perioada cea mai bună pentru a vizita Roma

De-a lungul timpul infracționalitatea în mediul online a crescut vertiginous. “Ofertele de nerefuzat” au luat cu asalt internetul şi-au așteptat potențialii clienți pentru a le cumpăra. De cele mai mult ori, aceștia au picat în plasa infractorilor şi nu şi-au mai putut recupera banii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dat fiind faptul că deja a început perioada concediilor, oamenii trebuie să fie atenţi la anumite detalii atunci când achiziționează oferta de vacanţă. Multitudinea beneficiilor poate aduce şi o posibilă înșelătorie.

Cum realizezi că oferta de vacanță este falsă?

Citeste si: Ce să vizitezi în Barcelona. Care este perioada cea mai bună pentru a vizita Barcelona

vacante 2022 teapa ieftine

Citeste si: Ce se poate vizita în LEFKADA. Care sunt cele 7 obiective turistice pe care merită să le vizitezi

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a făcut câteva recomandări pentru toţi cei care doresc să achiziţioneze “super oferte” de vacanţă.

Totodată, agenţiile serioase pun la dispoziţie toate detaliile călătoriei legate de vacanță: bilete de avion, cazare, masă.

”Atunci când o ofertă pare prea bună pentru a fi refuzată, sigur ascunde ceva. Au existat și cazuri în care persoanele au închiriat anumite imobile, au ajuns la fața locului și au constatat că acel imobil nici măcar nu există. Întotdeauna trebuie să deschidem doar agențiile de turism care sunt oficiale sau care știm că sunt acreditate oficial”, spune

comisarul-șef Ramona Dabija, director al Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității, conform digi24.ro.

Unele site-uri  colectează şi datele cu caracter personal. Cetăţenii trebuie să fie atenţi la informaţiile pe care le introduc, mai ales dacă li se cer inclusiv datele bancare. Primul criteriu legat de o posibilă vacanță falsă este reprezentat de un preţ foarte mic.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce să vizitezi în Barcelona. Care este perioada cea mai bună pentru a vizita Barcelona

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies