Cum poți afla dacă ai coronavirus înainte să ajungi la spital. Ai de făcut un singur lucru

Cum poți afla dacă ai coronavirus înainte să ajungi la spital. Ai de făcut un singur lucru
plamani

Pentru că virusul COVID 19 atacă plămânii, experții din Taiwan ne învață cum să ne testăm singuri, acasă, pentru a vedea dacă ne sunt afectate aceste organe.

Experții din Taiwan ne sfătuiesc să facem un singur lucru pentru a afla dacă am fost sau nu infectați cu temutul coronavirus. Potrivit acestora, există un test simplu pe care orice om îl poate face chiar acasă. Atenție, însă! Trebuie menționat faptul că testul se face obligatoriu dimineața.

Citeste si: Medicii din Suceava, mesaj disperat: "E iadul pe pământ aici. Nu scapă nimeni, asta ți-o zic clar. Suntem carne de tun"

Se procedează în felul următor. Trebuie să respirați adânc și vă țineți respirația mai mult de zece secunde. Dacă după ce faceți acest lucru nu vă vine să tușiți sau nu simțiți un anume discomfort la nivelul plămânilor, atunci înseamnă că nu există vreo plombă sau etanșeitate.

Testul arată, de fapt, că nu există fibroză în plămâni, deci, nu există infecție.Cei care doresc să facă acest test, trebuie să fie atenți, însă, la următorul aspect.

El se face dimineața, într-un mediu cu aer curat.

Luați câte o înghițitură de apă la fiecare 15 minute

Coronavirusul intră de obicei în organism prin gură, astfel că specialiștii ne mai sfătuiesc să bem apă la fiecare 15 minute, fie și o înghițitură, iar asta pentru că lichidele pe care le bem duc virusul direct în stomac, prin esofag. În felul acesta, spun experții, acidul gastric îl va omorî.

Dacă nu beți suficientă apă în mod regulat, virusul vă poate intra în trahee și plămâni. Mai mult decât atât, e obligatoriu să ne spălăm pe mâini cât mai des cu putință.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

România a intrat în zona galbenă

România a intrat de luni în „zona galbenă”, după ce s-au înregistrat peste 500 de pacienți infestați cu coronavirus și au început să fie raportate primele decese.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru toți românii, în care a făcut un apel către distanțare.

„Dragi români,

Din nefericire, inevitabilul s-a produs și țara noastră se confruntă cu situația tragică a primelor decese în contextul infectării cu noul coronavirus. Sunt cu sufletul alături de familiile îndoliate și le transmit condoleanțe și putere în aceste momente dramatice.

Toate datele o arată – și situația de până acum din România o confirmă – noul coronavirus are o particularitate aparte și poate fi letal într-o proporție mult mai mare pentru persoanele în vârstă față de cele tinere.

În țările puternic afectate de acest virus, majoritatea covârșitoare a deceselor s-au înregistrat în rândul persoanelor de peste 65 de ani, oameni care au imunitatea mai scăzută și suferă și de o serie de alte probleme de sănătate, cum se întâmplă de foarte multe ori după această vârstă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș!

Limitați orice deplasare în afara domiciliului, cu excepția celor de strictă necesitate! Este singura cale prin care puteți să vă protejați și să îi protejați și pe ceilalți de boala și suferința pe care le provoacă acest virus”, este o parte a mesajului transmis de președintele României.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Președintele Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Noi restricții începând de mâine: „Carantină totală în România”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies