Cum poti afla daca partenerul tau este fidel! Aceasta metoda este testata!

Cum poti afla daca partenerul tau este fidel! Aceasta metoda este testata!
Cum poti afla daca partenerul tau este fidel! Aceasta metoda este testata!

Raportul dintre lungimea degetului aratator si cea a degetului inelar ar putea sa indice gradul de fidelitate al unei persoane, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la universitaţile Oxford si Northumbria din Marea Britanie.

 

Inainte de a se angaja într-o casatorie, oamenii ar trebui sa examineze mâinele viitorului partener de viaţa, întrucât acel raport dintre degetul aratator si cel inelar ar putea indice înclinaţia unei persoane spre fidelitate sau, dimpotriva, spre infidelitate, afirma autorii studiului, publicat recent în revista britanica Biology Letters.
Potrivit altor studii, un nivel ridicat de testosteron la care este expus fetusul în timpul sarcinii determina mai târziu, în viaţa adulta a acelei persoane, un caracter mai puţin înclinat spre fidelitate.
Or, nivelul de testosteron este de asemenea responsabil cu diferenţa de marime dintre degetul aratator si cel inelar. In timpul sarcinii, fetusul este supus acţiunilor mai multor niveluri de hormoni sexuali: cei estrogeni, hormonii feminini, favorizeaza lungirea degetului aratator, în timp ce testosteronul, hormonul masculin, contribuie la cresterea în lungime a degetului inelar.

Inainte de a se angaja într-o casatorie, oamenii ar trebui sa examineze mâinele viitorului partener de viaţa, întrucât acel raport dintre degetul aratator si cel inelar ar putea indice înclinaţia unei persoane spre fidelitate sau, dimpotriva, spre infidelitate, afirma autorii studiului, publicat

recent în revista britanica Biology Letters.

Potrivit altor studii, un nivel ridicat de testosteron la care este expus fetusul în timpul sarcinii determina mai târziu, în viaţa adulta a acelei persoane, un caracter mai puţin înclinat spre fidelitate. Or, nivelul de testosteron este de asemenea responsabil cu diferenţa de marime dintre degetul aratator si cel inelar. In timpul sarcinii, fetusul este supus acţiunilor mai multor niveluri de hormoni sexuali: cei estrogeni, hormonii feminini, favorizeaza lungirea degetului aratator, în timp ce testosteronul, hormonul masculin, contribuie la cresterea în lungime a degetului inelar.


Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies