Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit. Ochii sunt primii care trădează oboseala

Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit. Ochii sunt primii care trădează oboseala
Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit. Ochii sunt primii care trădează oboseala

Tenul devine obosit de la nenumărate lucruri. Însă știați cum îl puteți ajuta?

Aflați din rândurile următoare care este mai exact, prima zonă care reacționează la oboseală, dar și care este o soluție rapidă la care puteți apela pentru a îndepărta oboseala de pe ten. În plus, descoperiți și care este cea mai delicată zonă afectată de oboseală, dar și care este considerat tratamentul minune în acest sens.

 

Care este prima zon ă care reacționează la oboseală

cum scapi de cearcane
Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit[Sursa foto: freepik]

Atunci când vine vorba despre oboseală, se pare că ochii sunt cei care reacționează primii. Astfel, doamna doctor Amalia Anghel a precizat faptul că pe lângă cearcăne, cu timpul, vor apărea și alte modificări din cauza oboselii.

Zona ochilor este prima are reacționează la oboseală, ne apar cearcăne. În fapt, cearcănele se demachiază, ochii devin mai umflați și dacă noi vom fi perseverenți în acest obicei, bineînțeles că vom culege în timp și alte modificări .”, a explicat doctor Amalia Anghel.

cum scapi de cearcane
Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum poți avea un nas perfect fără bisturiu

Soluție rapid ă pentru a șterge semnele oboselii de pe ten

Bineînțeles că pe lângă celebrii castraveți pe care îi punem la ochi, pentru a îndepărta cearcănele, chiar și patch-urile sunt cele care ajută în acest sens, însă doar pe termen scurt.

Patch-urile sunt pe termen scurt, așa imediat, efectul este ușor ameliorat, însă noi trebuie să avem o preocupare din a preveni apariția acestora și uneori, dacă lucrurile devin persistente sunt destul de greu de corectat.”, a menționat specialistul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

cearcanele si acidul hialuronic
Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit[Sursa foto: freepik]

 

Ochii reprezintă cea mai delicată zon ă când vine vorba despre oboseală

Interesant este faptul că, pentru a rezolva cât mai bine problema cearcănelor, acestea trebuie să fie corectate, vindecând fiecare parte, pe rând, atât hiperpigmentarea, cât și șanțul lacrimal vizibil și liniile fine, aspect scos în evidență de către specialist.

Așa cum spuneam, este cea mai delicată zonă pentru că aici sunt multe lucruri care sunt așa integrate conceptual în cearcăne și vorbim despre aceste pungi cu care noi ne trezim, de hiperpigmentarea de care povestim, adică pleoapa închisă la culoare, șanțul lacrimal vizibil, de liniile fine, toate sunt în această zonă a cearcănelor.

Noi trebuie să le prioritizăm și le putem corecta, bineînțeles, pe fiecare în parte, pentru că cel mai adesea nu avem o singură problemă, asociem mai multe, adică și pigmentare și șanț lacrimal vizibil ”, a declarat aceasta.

oboseala tenului semne
Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit[Sursa foto: freepik]

 

Care este considerat tratamentul minune pentru cearcăne

Nu toate persoanele știau, însă se pare că tratamentul minune pus în aplicare de nenumărate persoane, în ceea ce privește zona ochilor, mai exact cearcănele, este chiar injectarea cu acid hyaluronic. Se pare că acesta este cel care, pentru anumite persoane, funcționează.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ultima perioadă, tratamentul așa minune pe care toți îl solicită este injectarea cu acid hyaluronic. (…) Pentru unele cazuri e bine, dar nu putem trata cu acid hyaluronic multe sau toate problemele acestea. Adică, dacă există această pigmentare constituțională, uneori injectarea de acid hyaluronic poate să agraveze situația pe zona pleoapei.

Acidul hyaluronic este indicația optimă, este șanțul lacrimal vizibil, adică depresiunea din unghiul intern cu o ușoară pigmentare și noi atunci când injectăm acidul hyaluronic, practic interpunem un plan și degumentele, structurile de dedesubt nu mai sunt vizibile, culoarea se pălește, însă dacă pleoapa este închisă la culoare atunci când noi umplem, superficializăm pigmentarea și bineînțeles că aspectul devine mai important și mai vizibil, deci trebuie să avem foarte mare grijă la cum abordăm această zonă .”, a menționat doctorul.  

 

Tenul obosit provine și de la un consum mare de zahăr

Pe lângă zona ochilor, întreg tenul poate fi afectat de consumul mare de zahăr. Astfel, fiind un agent inflamator pentru organism, zahărul poate deveni, în anumite cazuri, chiar nociv.

Da, pentru că este un agent inflamator al organismului nostru. Pentru piele, zahărul este nociv și da, consumat în exces poate să producă îmbătrânirea prematură. Adică să apară liniile fine mai devreme, ridurile și în situații avansate apare laxitatea, adică pielea începe să cadă .”, a încheiat aceasta.

Cum poți ajuta tenul să nu mai arate obosit[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce este liftingul facial. Procedura care șterge ani de pe fața femeilor



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce este liftingul facial. Procedura care șterge ani de pe fața femeilor

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies