Cum poţi alege aroma tortului pentru evenimentul pe care îl organizezi?

cofetarie online
Cum alegi tortul, în funcție de evenimentul pe care trebuie să îl organizezi?

Planificarea unor evenimente mari poate fi stresantă şi consumatoare de timp. Alegerea celor mai bune arome pentru tort poate să dea bătăi de cap chiar şi celor mai pricepute persoane şi de aceea Art Dessert prezintă mai multe informaţii despre cum poate fi aleasă corect aroma tortului pentru diverse evenimente.

1. Torturi de nuntă- alegerea în urma degustării

Cu siguranţă că pentru fiecare eveniment ar trebui ca prăjiturile şi torturile să fie degustate, însă nunţile sunt cele cu cei mai mulţi invitaţi, deci atunci când lucrurile nu merg bine vor fi foarte multe persoane

nemulţumite. După ce a fost identificată o cofetărie care să se ocupe de torturi de nuntă, primul pas este degustarea. Este modul perfect de a gusta o varietate de arome. În prezent, cofetăriile utilizează o gamă variată de arome care se desprind tot mai mult de prăjiturile tradiţionale cu vanilie, ciocolată sau pasta de zahăr. Este foarte posibil ca persoana care caută tortul să îşi aleagă în final unul pe care nu îl avea pe listă, însă o impresionează la degustare.

2. Umplutura ar trebui să aibă o singură aroma?

După ce au fost testate toate aromele delicioase, persoană poate decide dacă prefera o anumită aroma sau o combinaţie. Ideea de a avea o combinaţie este de obicei una bună atunci când se bazează fie pe experienţa celui care alege, fie pe recomandările cofetarilor, altfel rezultatul poate să fie dezastruos. O combinaţie greşită va strica inclusiv cele mai frumoase torturi aniversare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3. Fondant sau crema pentru torturi corporate?

Fondantul este de obicei folosit pentru a acoperi exteriorul torturilor şi se aplică şi pentru torturi corporate. Chiar dacă rezultatul este unul cu adevărat uimitor, este foarte posibil ca multor persoane să nu le placă de fapt gustul acestei prăjituri.

Sunt mai multe metode prin care se poate obţine un tort perfect, dar fără fondant. Cofetăria poate adăuga mai multe tipuri de creme pentru a finisa prăjitură sau poate face glazura din ciocolată, de exemplu. În acest fel, se poate elimina complet fondantul dacă acesta nu este dorit.

4. Alegerea trebuie să satisfacă organizatorul

Este foarte important ca persoana care alege să se asigure că ei îi place tortul cumpărat.

De cele mai multe ori organizatorul a petrecut mult timp gustând şi alegând arome care să mulţumească toate papilele gustative şi îşi doreşte ca şi tortul să combine mai multe arome care îi aduc bucurie şi care îl încântă. Cu siguranţă dacă organizatorului îi place tortul, după astfel de lungi căutări şi dacă tortul se bazează şi pe sfaturile cofetarului, rezultatul va fi unul care impresionează toate persoanele. Cofetarii au de obicei experienţa necesară pentru a recomanda corect tipurile de tort în funcţie de evenimentul la care vor fi servite.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alegerea aromei potrivite pentru tortul personalizat nu trebuie să fie stresantă.

Cu ajutorul cofetarilor pricepuţi, este foarte uşor să fie alese atât aromele pentru tort cât şi tipurile de cremă şi modul de decorare al torturilor, indiferent de tipul acestora şi de evenimentul la care vor fi oferite.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies