Cum poți curăța arsura de pe fierul de călcat cu ajutorul unei pastile! Trucul extrem de util pentru toate doamnele

Cum poți curăța arsura de pe fierul de călcat cu ajutorul unei pastile! Trucul extrem de util pentru toate doamnele
Cum poți curăța arsura de pe fierul de călcat cu ajutorul unei pastile! Trucul extrem de util pentru toate doamnele

Ai lăsat prea mult fierul de călcat pe una dintre haine, iar acum acesta plin de pete? Iată trucul care de va ajuta să scapi de ele.

Călcatul hainelor nu este activitatea preferată a multor prezoane, cu atât mai mult când au loc incidente nefericite, iar fierul de călcat rămâne cu urme.

Cum poți scăpa de petele de pe fierul de călcat cu ajutorul unei pastile?

Citește și: Cum poate fi reutilizat uleiul pe care l-ai folosit la gătit! Trucuri incredibile pentru toate doamnele

Arsură fier de călcat
Arsură fier de călcat[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Ce pot face gospodinele, pentru ca hainele negre să nu-și piardă culoarea. Trucul de curățenie în urma căruia hainele vor arăta ca noi

Călcatul hainelor necesită o anumită îngrijire, asta pentru că orice neatenție poate duce la arsura ținutei tale vestimentare preferate. Cu toate acestea, dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să știi că există un truc pe care îl poți încerca chiar la tine acasă care să te ajute să  îndepărtezi petele de pe fierul de călcat.

Cu siguranță ni s-a întâmplat tuturor să lăsăm mai mult timp fierul de călcat pe țesătură, iar acest lucru să strice, atât haina  preferată, cât și aparatul. Dacă arsura vestimentară este mai puternică și nu mai ai cum să repari acest lucru, poți măcar îndrepta greșeala asupra fierului de călcat, ca următoarele hainele să nu rămână cu pete din cauza arsurii provocate. Conectați fierul de călcat la priză și porniți-l la temperatura maximă, astfel încât efectul de care aveți nevoie să fie unul cât mai rapid.
Cumpărați o cutie de Paracetamol, luați pastilă și frecați pe zona afectată de arsură. Puteți plasa pastila direct cu o pensetă pentru a nu vă arde în momentul în care faceți acest lucru.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum funcționează această pastilă asupra fierului tău de călcat?

Arsură fier de călcat
Arsură fier de călcat[Sursa foto: freepik]

Pastila pe care tocmai ați folosit-o pentru îndepărtarea arsurilor vă poate ajuta ca fierul dumneavoastră de călcat să recapete forma pe care avut-o inițial, înaintea incidentului. După ce ați terminat acest proces, luați o cârpă umedă cu apă și oțet și îndepărtați toate resturile rămase. Pentru a îndepărta și urmele de pastile, activați funcția de abur a fierului de călcat și lăsați-l să stea câteva minute pornit.

Acum știți trucul pe care îl puteți folosi chiar la voi acasă pentru a îndepărta incidentele nedorite de pe fierul dumneavoastră de călcat. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies