Cum poti fi mai fericita la locul de munca? Iata cateva sfaturi utile!

Cum poti fi mai fericita la locul de munca? Iata cateva sfaturi utile!
Cum poti fi mai fericita la locul de munca? Iata cateva sfaturi utile!

De la un timp simti ca locul tau de munca este plictisitor sau ca nu mai esti motivata sa faci performanta? Cu timpul, gandurile te vor coplesi si iti va fi din ce in ce mai greu sa te focusezi asupra sarcinilor de serviciu. Ce e de facut? Uite!

Seteaza-ti mintea

Daca te gandesti in fiecare minut la lucrurile care nu-ti convin, frustrarile se vor acumula si nu va mai dura mult pana cand le vei ceda. De aceea, seteaza-ti mintea sa recepteze mai mult lucrurile pozitive, decat pe cele negative. Fa o analiza a jobului tau din perspectiva avantajelor si a dezavantajelor. Imposibil sa nu gasesti cateva lucruri care te incanta la locul tau de munca.

Alunga negativismul

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Avem tendinta sa ne plangem din orice lucru marunt cu gandul ca daca ne exteriorizam si spunem tot ce nu ne convine, ne va face sa ne simtim mai bine. Din contra, un gand negativ atrage de la sine un altul si tot asa pana cand vei ajunge sa spui ca tot ce ti se intampla nu e de bun augur.

Ce-ar fi daca in fiecare lucru care te deranjeaza ai gasi ceva pozitiv care sa te ajute sa mergi mai departe?

Fii recunoscatoare

Nu subestima puterea binelui pe care ti l-au oferit cei din jurul tau. Asadar, nu ezita sa le multumesti colegilor si chiar sefilor tai pentru ajutorul pe care ti l-au oferit in momentele tale de cumpana. Ofera si tu la randul tau ajutor, atunci cand ai posibilitatea.

Vei vedea ca-ti va schimba perspectiva asupra lucrurilor care ti se-ntampla zi de zi.

Stabileste-ti obiectivele

Un alt lucru important este sa-ti setezi obiectivele pe care vrei sa le atingi pe plan profesional. Astfel, vei avea un punct de plecare si-ti vei canaliza toata energia pozitiva pentru a obtine ce-ti doresti. Nu trebuie sa te temi ca nu vei reusi sa faci performanta, important este sa fii perseverenta.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies