Cum poti folosi mierea pentru a scapa de riduri

Cum poti folosi mierea pentru a scapa de riduri
Cum poti folosi mierea pentru a scapa de riduri

Mierea este perfecta si pentru ritualurile de infrumusetare. Are proprietati antiseptice, antioxidante, antibacteriene si antiinflamatoare. De asemenea, o poti folosi pentru a scapa de riduri. Iata cum!

Tratamentul perfect pentru a scapa de riduri pe baza de miere

Mierea este folosita de obicei ca un indulcitor natural pentru ceaiuri, salate, clatite si senvisuri. insa mierea reprezinta o sursa excelenta de antioxidanti si iti poate proteja eficient pielea de deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi. Acestia pot contribui la procesul de imbatranire si pot forma linii fine si riduri, a caror aparitie incearca toata lumea sa o amane pe cat de mult este posibil.

Mierea te va ajuta sa mentii pielea hidratata si tanara.

Pentru a intarzia imbatranirea pielii, ar trebui sa amesteci cantitati egale de miere si zeama proaspata de lamaie. Se aplica amestecul pe zona fetei si gatului. Se lasa masca sa se usuce, dupa care se clateste cu apa calduta. Se recomanda repetarea acestei proceduri de 1-2 ori pe saptamana, pentru o eficienta sporita.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De ce trebuie sa mananci hrean cu miere in fiecare zi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies