Cum poți obține un păr plin de volum. Ingredientul care îți va schimba viața

Cum poți obține un păr plin de volum. Ingredientul care îți va schimba viața
Cum poți obține un păr plin de volum. Ingredientul care îți va schimba viața

Dacă te confrunți cu păr fin și fără volum, nu trebuie să recurgi la tratamente complexe cu rezultate incerte. Soluția simplă constă în pregătirea unei măști de păr folosind un ingredient natural, care va revitaliza și oferi volum și strălucire părului tău.

Argila se dovedește a fi ingredientul esențial pentru a reda volumul părului fin, prin efectele sale de întărire, fortificare și remineralizare a fibrei capilare. Utilizată cu regularitate, aceasta restabilește densitatea, volumul și vitalitatea părului, contribuind la ușurarea procesului de coafare și descurcare a firului subțire și adesea greu de gestionat.

Citește și: Ce trebuie să facă gospodinele pentru ca bulionul să se păstreze cât mai mult timp. Trucuri utile care îl împiedică să mucegăiască!

Cum poți obține un păr plin de volum

Pe piață există diverse tipuri de argilă disponibile în farmacii și potrivite pentru măști de păr. Dacă sunteți confuzi în alegerea celei potrivite pentru tipul vostru de păr, ghidul simplu constă în a ține cont de caracteristicile acestuia. Argila verde este ideală pentru părul gras, în timp ce argila roz și argila albă sunt recomandate pentru părul uscat sau normal.

Masca minune pentru părul fin

Nu există o limită strictă privind cantitatea, astfel că luați o cantitate suficientă de argilă într-un bol mic, astfel încât să puteți acoperi întregul păr cu ea. Amestecați argila cu puțină apă pentru a obține o pastă uniformă și ușor aplicabilă, asigurându-vă că textura rezistă bine pe păr. Pentru amestecare, utilizați un bol și o lingură de lemn, evitând obiectele metalice care pot altera proprietățile argilei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Lăsați masca să acționeze câteva minute înainte de a clăti sau șampona părul. Dacă doriți, puteți adăuga uleiuri esențiale sau uleiuri vegetale adecvate tipului de păr pe care îl aveți.

În cazul părului gras, uleiul de arbore de ceai este o opțiune excelentă, deoarece are proprietăți antiseptice și ajută la reglarea secreției de sebum.

Acesta poate contribui la eliminarea excesului de ulei și menținerea unui mediu sănătos pentru scalp.

Pentru a hidrata părul uscat, puteți folosi ulei de argan, care conține acizi grași și vitamina E, ajutând la redarea hidratării. De asemenea, uleiul de cocos poate închide cuticulele și menține hidratarea în firele de păr

Pentru părul normal, uleiul de jojoba este o opțiune versatilă, fiind similar cu sebumul natural al scalpului.

Acest ulei contribuie la echilibrarea hidratării în părul normal și la îmbunătățirea strălucirii acestuia.

Citește și: De ce trebuie femeile să pună hârtie igienică înmuiată în oțet pe vasul toaletei. Trucul util care te scapă de o mare problemă!

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce trebuie să facă gospodinele pentru ca bulionul să se păstreze cât mai mult timp. Trucuri utile care îl împiedică să mucegăiască!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies