Cum poți să iei credit doar cu buletinul pentru bucurii rapide

Cum poți să iei credit doar cu buletinul pentru bucurii rapide
Cum poți să iei credit doar cu buletinul pentru bucurii rapide

Prietenele tale s-au hotărât spontan să plece într-o vacanță exotică și vrei să mergi cu ele, însă nu ai atâția bani în cont cât ai avea nevoie pentru această călătorie... Așadar, cum vei face pentru a găsi o soluție?

Un drum la bancă nu rezolvă rapid problema unui împrumut. Banca te trimite după adeverințe, tot felul de acte și hotărâri judecătorești încât mai că-ți vine să lași totul baltă de la bun început. Ar fi mult mai bine dacă totul s-ar rezolva doar prezentând buletinul, nu-i așa?

Iată că acum există și în România această posibilitate de a face credit cu buletinul accesând CreditFix.ro, o entitate de tip IFN. Nu vei avea nevoie de documente decât la primul împrumut: cartea de identitate, extrasul de cont și un selfie cu cartea de identitate. După aceea, orice viitor împrumut va fi extrem de ușor de făcut odată ce ai deja un cont pe acest site. Vei putea oricând să cumperi medicamente pentru probleme de sănătate neprevăzute, să plătești o factură urgentă, să achiziționezi un cadou mai costisitor, să-ți achiți din datorii sau să duci la bun sfârșit proiectele tale importante.

Ce trebuie să știi înainte de a împrumuta bani doar cu buletinul

Acest tip de împrumut este unul pe termen scurt, cu o perioadă de rambursare de maxim 92 zile. Vestea cea mai bună este că nu ai nevoie de giranți sau garanții pentru a intra în posesia banilor, fie că ai nevoie de 100, fie de 10.000 lei. Când ai nevoie de o sumă în plus până la următorul salariu, creditul doar cu buletinul este soluția perfectă!

Un alt avantaj care merită a fi luat în calcul este posibilitatea de a obține creditul dorit online, fără a mai fi nevoit să te deplasezi de acasă sau să stai la cozi uriașe. Creditul se obține rapid, iar perioada de returnare este îndelungată. Pentru a obține un împrumut, poți alege doar să comunici cu agenții prin telefon sau email. Vei primi banii prin transfer bancar după o anunțare în prealabil prin SMS.

Linia de credit are valabilitate nelimitată; trebuie doar o reevaluare a capacității de plată o dată la cinci ani.

Cum poți returna banii împrumutați doar cu buletinul?

Simplu! Suma va fi debitată direct de pe card la data agreată, în mod automat, sau se poate alege debitarea telefonică a cardului dacă sunteți disponibil în timpul programului de lucru. Se poate face și o rambursare anticipate a creditului în numerar, nu numai cu cardul. Dacă nu poți returna banii la data scadentă, atunci se va percepe o mica dobândă penalizatoare (1,2% din suma împrumutată) pentru fiecare zi de întârziere.

De asemenea, poți apela agenții CreditFix (la un număr de telefon disponibil pe site) cu cel puțin o zi înainte de data scadentă, iar ei îți vor face o prelungire a creditului după achitarea dobânzii aferente.  Dacă achiți la timp creditele anterioare, poți accesa sume mai mari si poți beneficia de campaniile promoționale de reducere a dobânzii.

Problemele financiare apar la un moment dat în viața oricui. Acum, că ai aflat toate aceste detalii, nu îți mai rămâne decât să răsufli ușurată știind că vei avea oricând un partener financiar pe care să te bazezi în caz de nevoie!

 


Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies