Cum poți să îți iei o locuință fără să iei un credit pe 30 de ani?

Cum poți să îți iei o locuință fără să iei un credit pe 30 de ani?
Cum poți să îți iei o locuință fără să iei un credit pe 30 de ani?

Dacă ți-a trecut măcar o dată prin minte fraza „Cum ar fi să am propria mea casă?” atunci articolul ăsta este pentru tine.

Dacă ți-a trecut măcar o dată prin minte fraza „Cum ar fi să am propria mea casă?” atunci articolul ăsta este pentru tine. Pentru ca dacă faci parte din generațiile amintite adesea în statistici și nu ai primit vreo locuință moștenire sau părinții nu își permit să îți cumpere una, singura ta soluție rămâne un credit pentru care vei plăti în următorii 30 de ani.

Imediat ce ai ajuns în viața de adult să nu mai locuiești cu părinții devine prioritatea numărul 1, dar cum fără să ai experiență nu prinzi un loc de muncă bine plătit,

când te muți în chirie va trebuie să împarți locuința cu alte persoane. Ca să nu mai vorbim despre alte dezavantaje ale locuitului cu chirie: de la imposibilitatea de a decora după bunul plac, până la probleme cu proprietarii sau colegii de apartament.

Ce este de făcut?

Poți opta pentru un credit. Însă dacă ai doar 18 sau 19 ani îți este aproape imposibil să faci asta, chiar dacă ai avea un salariu destul de mare.

În afara faptului că ajungi să ai o datorie care se întinde pe o perioadă lungă de timp, băncile tind să nu aibă încredere să ofere sume mari de bani tinerilor la vârste atât de mici, fără experiență în câmpul muncii.

Imposibilul devine posibil când începi să vezi și soluții care ies din tiparele clasice!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum poți să îți iei o locuință fără să iei un credit pe 30 de ani?
Cum poți să îți iei o locuință fără să iei un credit pe 30 de ani?

Poți avea propria locuință simplu și rapid

Ana este model independent la un studio de videochat de câțiva ani. Și-a cumpărat propriul apartament după primul an ca model, iar în februarie a cumpărat o garsonieră pe care își dorește să o închirieze.

Câștigurile lunare ca model de videochat i-au permis, pe lângă cheltuielile cu care era obișnuită, să strângă și o sumă de bani pentru a investi într-o garsonieră.

Restul sumei necesare pentru a cumpăra o garsonieră i-a fost împrumutată de studio, iar împrumutul îl va returna în rate FĂRĂ DOBÂNDĂ.

Cât de repede returnezi un astfel de împrumut?

Dacă un împrumut la o bancă ajungi să îl returnezi în câțiva ani, când ești model de videochat la cel mai bun studio internațional, poți returna rapid împrumutul în doar câteva luni.

Câștigurile din videochat nu sunt doar un mit, poți obține încasările dorite chiar și la categoria NON-ADULT. Însă pentru a ajunge la încasări atât de mari modelele depun eforturi și se înscriu la programe de training din cadrul studio-ului care le permit să își dubleze încasările.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Ana este model de câțiva ani la Rich Girls Studios. Este deja la a doua investiție îm imobiliare, iar mașinile și le-a schimbat de-a lungul timpului după bunul plac.

„Să fii model independent presupune multă muncă, seriozitate și ambiție. Eu am fost conștientă de la început că nu o să lucrez în acest domeniu mult timp, de aceea mi-am dorit să găsesc o cale de a investi câștigurile obținute.

Mă bucur că am ales să lucrez cu Rich Girls Studios pentru că aici am găsit o echipă care mă ajută la fiecare pas și mă susține să investesc in viitorul meu. Dacă eu am putut, poți și tu! Fă primul pas să îți îndeplinești visele și vino la un interviu!”, spune Ana.

Rich Girls Studios este cel mai bun studio la nivel internațional, care a dezvoltat cel mai performant sistem de training ce le ajută pe modele să obțină încasări foarte mari. Sistemul de împrumut fără dobândă a care au acces modelele care colaborează cu studio-ul a fost conceput pentru a le sprijini pe modele în dorința lor de deveni independente financiar și de a investi câștigurile pe care acestea le obțin. Niciun obiectiv nu este imposibil atunci când ești în echipa potrivită!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

“Inimă rebelă”, din 2 octombrie, la Kanal D!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies