Cum poti sa-l pacalesti sa te lase insarcinata fara sa provoci drame?

Cum poti sa-l pacalesti sa te lase insarcinata fara sa provoci drame?
Cum poti sa-l pacalesti sa te lase insarcinata fara sa provoci drame?

Tot mai multe prietene se lauda cu romantismul cu care au fost coplesite ca sa ramana insarcinate? Nu le crede pe cuvant! Din ce in ce mai multe femei apeleaza la diverse trucuri ca sa ramana insarcinate, in special pentru ca barbatii din generatia Peter Pan nu par sa se maturizeze prea curand.

Un scenariu desprins din realitate: ai un iubit de cativa ani buni. Prietenii spun ca va potriviti. Inca va tineti de mana cand mergeti la film. Locuiti impreuna, aveti amandoi in jur de 30 de ani si castigati suficient, insa el simte ca nu si-a trait suficient tineretea. Vrea doar sa calatoreasca, sa experimenteze, sa petreaca. Nici tie nu-ti displac ideile lui, insa, cum bine subliniaza femeile cu experienta din familia ta, ceasul tau biologic ticaie. 

Incerci sa-l intelegi si sa nu pui presiune, insa la un moment-dat e timpul sa ii spui ca ceva nu este in regula. Sau, daca simti ca nu ai avea succes cu o simpla conversatie, pune-l in fata faptului implinit. Dar cum ajungi pana acolo? Iata o lista cu pasi care nu dau niciodata gres:

1. Asigura-te ca esti pregatita
Pasul 1. Cauta cel mai bun ginecolog si fa-ti o programare.
Acum este momentul oportun pentru a depista eventualele infectii sau orice probleme care ti-ar putea ingreuna sarcina. Ai nevoie de un consult ginecologic complet, testul Papanicolau si orice alte testari pe care medicul tau le considera necesare. Pasul 2: renunta la anticonceptionale.

2. Rasfata-te ca pe o diva
Dupa ce ti s-a confirmat ca esti sanatoasa si gata pentru 9 luni de sarcina, e timpul sa te rasfeti maxim.
Ai nevoie de o saptamana in care sa faci pur si simplu ce te taie capul, pentru ca 9 luni si ce urmeaza dupa, e o perioada lunga in care prioritatea ta numarul unu nu vei mai fi tu. Asa ca, ia-ti prietenele si faceti o escapada- un citybreak, o petrecere in club sau o petrecere in pijamale ca pe vremea cand erati mici, sunt cele mai vanate idei.


3. Pregateste cuibusorul de nebunii
De multe ori, cotidianul ne inhiba sexual si ne copleseste pentru ca nu reusim sa ne relaxam cu adevarat nici dupa ce am ajus acasa de la serviciu. De aceea, cel mai indicat este sa pregatesti un ritual desavarsit de seductie pe durata unui intreg weekend, la munte sau la mare. Daca programul nu va permite, poti reaprinde flacara si la voi acasa, cu conditia sa reamenajezi dormitorul, locul unde se intampla magia.
Cea mai sugestiva invitatie la amor este, fara doar si poate un pat nou. Cu adevarat sexy si irezistibil pentru un barbat este un pat maaare tapitat, model specific dormitoarelor Staer. Va avea senzatia ca este coplesit de atingeri din toate directiile si, cel mai probabil,  nu va refuza nicio propunere indecenta, asa ca bucura-te pe deplin de situatie; s-ar putea sa devina memorabila.

4.
Planul a functionat. Cum dai vestea?  
In cercurile urbane de prieteni care au o viata asemanatoare- multe ore de lucru, salarii bune, putine zile de concediu- un astfel de subterfugiu nu mai este demult privit ca pe un complot desprins din epoca victoriana. E, intr-un fel, normal. Nu de multe ori ai auzit ca unii cunoscuti si-au anuntat cam asa sarcina: era timpul potrivit pentru ea, a ramas insarcinata -ooops! Si adevarul este ca nimenui nu i se pare nefiresc, mai ales astazi cand tot mai multe femei fac tratamente de fertilitate pentru ca nu pot face
copii si cand sarcina inainte de casatorie nu mai este un lucru tabu. Pe el poti sa-l anunti romantic, intr-o duminica, dupa ce i-ai pregatit micul dejun favorit, ca in 9 luni de zile va trebui sa-l imparta cu inca o persoana.  O fi el un soi de Peter Pan, dar orice barbat care iubeste o femeie se inmoaie instant cand afla ca va deveni tata. De aceea, conditia ca experimentul tau sa aiba happy-ending, este sa stii sigur ca esti iubita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies