Cum poți să treci peste o despărțire

despartirea in cuplu
Cum poți să treci peste o despărțire

Cum poţi să gestionezi o despărţire dureroasă în plan sentimental. Ce să faci după o despărțire

Pe cât este de frumoasă iubirea cu tot cea ce înseamnă ea, pe atât de dureroasă poate fi despărţirea.

Indiferent de motive, dacă ţi-ai dorit sau nu… despărţirea poate fi devastatoare mai ales dacă sentimentele au fost puternice. Nu este niciodată uşor să te desparţi de cineva alături de care ai trăit multe experienţe, bune sau rele. Important este ca după fiecare despărţire să înveţi din experienţa trăită şi să încerci pe cât posibil ca în nouă relaţie să nu mai realizezi aceleaşi greşeli ca în trecut.

O despărțire poate fi devastatoare... din punct de vedere psihologic, emoțional și chiar fizic.

Cum poţi trece peste o despărţire. Ce să faci după o despărțire

Vinovatia dupa despartire

Citeste si: CITEȘTE: 5 semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Despărţirea într-un cuplu reprezintă una dintre cele mai emoţionale şi triste experienţe pe care le putem trăi. O despărţire t e poate scoate de pe traiectoria normalului şi te poate duce în cele mai „întunecate” gânduri, care se pot transforma într-o depresie severă.

În urma unei despărţiri poţi traversa perioade de furie, durere, singurătate şi dezamăgire. Simţi că nu ai pierdut doar partenerul pe care l-ai iubit sau în multe cazuri...

cel pe care încă îl mai iubeşti. Te poţi gandi deseori la speranţele, visele, proiecţiile sau planurile pe care ţi le facusei în viitor.

De cele mai multe ori, nimeni nu este vinovat şi lucrurile pot fi undeva la mijloc. Se poate întâmpla ca lucrurile să nu funcţioneze şi să fie nevoie să pui capăt.

Ce să faci când suferi după o despărțire

Citeste si: TOTUL despre mariaj: Teama de mariaj si tipuri de căsătorie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Primii pasi dupa o despartire

Citeste si: CITEȘTE: 9 sfaturi despre cum poți avea o relație sau căsnicie fericită

În urma unei despărţiri, poţi simţi şi o eliberare de trecut şi dorinta de a merge mai departe. În funcţie de implicarea emoţională, poţi travesta o prioadă în care te vei simţi confuz şi nimeni din jurul tău nu o să te poată scoate din această stare.

Specialiştii în domeniu spun că este în regulă ceea ce simţi. Tot ei specifică faptul că de multe ori trecerea timpului este „medicamentul” pentru vindecarea sufletească a unui individ care a trecut printr-o despărţire. 

Este în regulă să iubești în continuare acea persoană. Depășirea unei despărțiri necesită timp și efort, dar cu siguranță vei ajunge acolo.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De ce bărbații nu răspund la mesaje

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies