Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și grepfrut

Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și grepfrut
Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și grepfrut

Nu multă lume cunoaște această dietă cu ouă și grepfrut miraculoasă care își poate arăta rezultatele chiar și după doar 4 zile în care ați adoptat-o.

Aflați din rândurile următoare în ce constă mai exact dieta cu ouă și grepfrut, cum puteți scăpa de kilogramele în plus folosind această dietă, dar și care sunt combinațiile pe care le puteți alege, atunci când vine vorba despre alimentele consumate în dietă.

 

Beneficiile dietei c u ouă și grepfrut

dieta cu oua si grapefruit

Această dietă cu ouă și grepfrut a fost realizată de către nutriționiștii care au testat-o și au realizat faptul că este una dintre cele mai eficiente diete.

Nu este una dintre dietele care se țin cu greu, ci dimpotrivă, având și rezultatele de care organismul nostru are nevoie, ajutându-ne să slăbim într-un mod rapid și sigur.

Din această dietă, ouăle sunt foarte sănătoase pentru organism, datorită cantității bogate de proteine, minerale și vitamine pe care o conține. Mai ales în ceea ce privește gălbenușul de ou, care deține un număr bogat de proteine, lecitină, acizi grași nesăturați, minerale, fier, fosfor, dar și vitamina A, B2, D și E.

Este cunoscut faptul că proteinele pe care oul le conține au un efect benefic asupra stomacului, iar gălbenușul dacă este consumat crud, poate ajuta la tratarea arsurilor stomacale.

Tot din această dietă, grepfrut-ul poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, dar și a arderilor de grăsimi, motiv pentru care este foarte bun dacă îl consumăm atunci când ținem o dietă de slăbit, așa cum este și cazul acesta.

Acest fruct conține apă, glucide, lipide, proteine, vitamine, minerale, acid citric, citral, pectină, pinenă, dar și limonenă. În ceea ce privește sucul regăsit în grepfrut, cât și pulpa sa, ambele au efect digestiv, depurativ, antiviral, antibacterian, de echilibrare a reacției acide a multor alimente dar și de vindecare a numeroaselor afecțiuni și boli.

beneficiile dietei cu oua si grapefruit

Citeste si: Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu dulciuri

 

Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și grepfrut

Dieta cu ouă și grepfrut pentru 4 zile (2-3 kg)

În absolut fiecare zi, trebuie să urmați acest meniu format din:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mic dejun –  un ou fiert, un pahar de suc de grepfrut, o cafea (fără zahăr) și o cană de ceai de lămâie.

Prânz  – o porție de piure de cartofi cu puțin lapte, un măr, o cană de ceai verde și opțional o ceașcă de cafea  (fără zahăr).

Cină  – un ou fiert, o jumătate de grepfrut, o cană de ceai de lămâie și un pahar de suc de roșii.

cum poti scapa de kilogramele in plus cu dieta cu oua si grapefruit

Citeste si: Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și mere

 

Dieta cu ouă și grepfrut pentru 7 zile (6 kg)

În acest tip de dietă, care durează mai mult decât cea precedentă, este nevoie să se facă și exerciții fizice, pentru a obține rezultatele dorite, scăzând în greutate și ajungând la un corp sănătos și armonios.

Totodată, se recomandă să beți multă apă plată (până la 2,5 litri pe zi). NU beți apă carbogazoasă, sucuri cu îndulcitori artificiali, zahăr sau băuturi alcoolice. În schimb, puteți consuma ceaiuri din plante și sucuri naturale din fructe proaspete. Astfel, veți hidrata așa cum trebuie corpul și veți elimina toxinele existente în organism.

Acest tip de dietă trebuie să fie alcătuită în principal din 4 ouă fierte și 4 grepfrut-uri. De asemenea, puteți consuma și 3 ouă crude, însă doar gălbenușul, fără albuș.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

dieta cu oua

Citeste si: Dieta cu 8 pahare de apă. Cum să slăbești repede fără să te înfometezi

 

Dieta cu ouă și grepfrut pentru 10 zile (4-5 kg)

În primele 3 zile  veți consuma același lucru, și anume: la micul dejun un grepfrut mic sau jumătate de grepfrut mare. Prânzul va consta într-un grepfrut mic sau jumătate de grepfrut mare. Iar cina poate să fie alcătuită din 2 ouă fierte.

Apoi în  ziua 4 și 7  veți consuma același lucru, cu mici diferențe: la micul dejun veți consuma 2 ouă fierte și jumătate de grepfrut mare. Gustarea va consta în carne fiartă de pui, vită, creveți sau altă carne slabă (80 g) și suc de grepfrut (250 ml). Prânzul este alcătuit dintr-un bol de supă de legume (la alegere) și o felie de pâine prăjită, ca desert jumătate de grepfrut mare. Iar la cină, veți prepara pește sau pui la grătar (220 g) și jumătate de grepfrut.

De asemenea și meniul din  ziua 5, 8 și 10 este unul și același:la micul dejun veți consuma 2 ouă fierte și un pahar de suc de grepfrut. Gustarea va consta în carne fiartă de vită sau de pui, fără pieliță (80 g) și suc de grepfrut (250 ml). Prânzul este alcătuit dintr-o porție de supă de legume, cu o felie de pâine prăjită și un pahar de suc de grepfrut sau un grapefruit mic. Iar la cină, veți prepara carne de pui sau pește la grătar (220 g) și jumătate de grepfrut.

Iar nu în ultimul rând, ce veți consuma în  ziua 6, veți consuma și în  ziua 9: la micul dejun veți consuma 2 ouă fierte și suc de grepfrut (250 ml). Gustarea va consta în carne fiartă de vită sau pui, fără pieliță (80 g) și suc de grepfrut (250 ml). Prânzul este alcătuit dintr-o porție de supă de legume, cu o felie de pâine prăjită și un grepfrut mic sau mare. Iar la cină, veți prepara pește sau carne de pui la grătar (220 g) și jumătate de grepfrut.

dieta cu grapefruit

Citeste si: Dieta indiană poate fi greu de ținut pentru persoanele care consumă carne foarte des



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și mere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies