Ami a pregătit salată de Boeuf și a dezvăluit ingredientele pe care le folosește pentru un gust inedit.
Perioada sărbătorilor de iarnă îi adună pe toți sub același acoperiș, iar preparatele delicioase de pe masa de Crăciun și Revelion nu au cum să lipsească, mai ales cele tradiționale. În funcție de preferințele fiecăruia, preparatele tradiționale îmbracă diferite forme, iar gustul lor reușește de fiecare dată să încânte pe toți cei care urmează să le deguste. Astfel, în ultimele zile, rețele de socializare au fost luate cu asalt de nenumărate preparate, deserturi mai simple sau mai complicate, care nu au lipsit de pe masele de sărbători, iar multe dintre ele au fost regăsite chiar și la vedete, care au lăsat
Ingrediente:
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
- Cartofi
- Morcovi
- Piept de pui
- Mazăre
- Castraveți murați
- Maioneză de casă
- Sare
- Piper
- Ardei pentru decor
- Pătrunjel verde pentru decor
Cum pregătește Ami salata de Boeuf pentru sărbătorile de iarnă
Artista s-a afișat în bucătărie de această dată, cu toate ingredientele pregătite pentru preparat, astfel că a început cu cartofii fierți și tăiați cubulețe, ouăle fierte tăiate și ele, carnea de pui, morcovii, castraveți murați, toate tăiate cu grijă la aceeași dimensiune, iar aceasta a venit și cu ingredientul surpriză din preparat, mazărea. Le amestecă pe toate, condimentează totul cu sare și piper, adaugă maioneză de casă, amestecă până când toate legumele iau gustul maionezei, iar preparatul este gata.
@ami.official Dimineata, la pranz si seara:)) Pofta buna,Craciun Fericit si mancati cu masura 🫠♥️🌟 #fy #nostalgia #nostalgiadecraciun ♬ original sound- AMI 🎙