Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”

Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”
Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”

Vedeta a dezvăluit cum pregătește rețeta de humus.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, iar acesta este prezent și pe micile ecrane, în cadrul unui show de televiziune culinar din care face parte, dar și pe rețele de socializare, acolo unde păstrează de fiecare dată legătura cu întreaga comunitate din online. Reușește să împărtășească cu toți cei din jur numeroase preparate delicioase, iar din doar câteva ingrediente, acesta reușește să ofere un gust inedit farfuriilor, fără să stea foarte mult timp în bucătărie.

Când vine vorba de un preparat rapid, mai ales pentru micul dejun, reușește să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații pentru a ne bucura atât de gust, cât și de alimente sănătoase.

Ingrediente:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

  • Năut
  • Apă
  • Usturoi
  • Suc de lămâie
  • Un praf de sare
  • Pasta de tahini

Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul

Citește și: Secretul pentru gemul de gutui, dezvăluit de Chef Ștefan Popescu! "În doar 30 de minute am făcut acest gem de gutui!"

Citește și: Cum alegem făina perfectă pentru prăjituri sau pâine? Chef Ștefan Popescu dezvăluie secretul. “Asta menține relația sănătoasă acasă!”

De această dată, bucătarul a făcut un filmuleț pe rețele de socializare, în care a dezvăluit cum pregătește humusul și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru el. Aveți nevoie, în primul rând, de năut, pe care bucătarul l-a folosit din conservă, peste care adăugă apa din conservă, usturoi, sare, pastă de tahini, zeamă de lămâie și a mixat totul. Când humusul este gata, a fost servit alături de crutoane și boabe de năut deasupra. 

„Cui nu-i place humusul? Haideți să vă arăt cum se face, de fapt, acest humus. În primul rând, ne trebuie năut. Năutul este ingredientul principal din rețeta de humus. Pe piață îl găsiți uscat și atunci trebuie să îl fierbeți, trebuie lăsat la înmuiat 12 ore, după fiert ore întregi, după pasat sau găsiți boabe de năut deja fierte. Eu am boabe de năut deja fierte. Ca să-l mixam, trebuie lichid.
Ori puneți apă, eu pun acel lichid din conservă, usturoi, suc de lămâie, praf de sare, pastă de tahini. Mie îmi place mai mult și pun mai mult, apoi mixam din nou. Punem boabe de năut deasupra. Chiar e bun, e super bun.”,
a spus chef Ștefan Popescu.

@chefstefanpopescu Voi ați făcut vreodată humus acasă? 🤔 #retete #romania #humus #fyp ♬ original sound- Chef Stefan Popescu



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cheesecake cu mere. O alegere delicioasă de topping, în orice sezon!

Cum arătau Alexandra și Helmut Duckadam în ziua nunții. Imagii rare cu cei doi

Ultima dorință a lui Helmut Duckadam! Ce se va întâmpla cu trupul său neînsuflețit?!

Veste uriașă pentru Britney Spears chiar de ziua ei de naștere: Ce se întâmplă cu divorțul dintre ea și Sam Asghari

Ce l-a atras pe CRBL la Olga, partenera lui de viață. Este artistul un bărbat gelos? „Nu aș vrea să le compar și nu există comparație.”

Teodora de la Casa iubirii, apariție de senzație în mediul online! Cum arăta concurenta în urmă cu cinci ani

Ce l-a ucis, de fapt, pe Helmut Duckadam


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies