Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”

Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul și ce ingrediente adaugă în el. „E super bun!”

Vedeta a dezvăluit cum pregătește rețeta de humus.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, iar acesta este prezent și pe micile ecrane, în cadrul unui show de televiziune culinar din care face parte, dar și pe rețele de socializare, acolo unde păstrează de fiecare dată legătura cu întreaga comunitate din online. Reușește să împărtășească cu toți cei din jur numeroase preparate delicioase, iar din doar câteva ingrediente, acesta reușește să ofere un gust inedit farfuriilor, fără să stea foarte mult timp în bucătărie. Când vine vorba de un preparat rapid, mai ales pentru micul dejun, reușește să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații pentru a ne bucura atât de gust, cât și de alimente sănătoase.

Ingrediente:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

  • Năut
  • Apă
  • Usturoi
  • Suc de lămâie
  • Un praf de sare
  • Pasta de tahini

Cum pregătește chef Ștefan Popescu humusul

Citește și: Secretul pentru gemul de gutui, dezvăluit de Chef Ștefan Popescu! "În doar 30 de minute am făcut acest gem de gutui!"

Citește și: Cum alegem făina perfectă pentru prăjituri sau pâine? Chef Ștefan Popescu dezvăluie secretul. “Asta menține relația sănătoasă acasă!”

Citește și: Iasmina dă cărțile pe față după ce a intrat în Casa Iubirii! „Pot să fiu cam nesimțită” Cum au reacționat concurenții la declarațiile sale- kanald.ro

Citește și: Ucisă și îngropată pe câmp! Părinții Teodorei o plâng cu lacrimi amare: „Tremură carnea pe mine”- stirilekanald.ro

De această dată, bucătarul a făcut un filmuleț pe rețele de socializare, în care a dezvăluit cum pregătește humusul și care sunt ingredientele de care are nevoie pentru el. Aveți nevoie, în primul rând, de năut, pe care bucătarul l-a folosit din conservă, peste care adăugă apa din conservă, usturoi, sare, pastă de tahini, zeamă de lămâie și a mixat totul. Când humusul este gata, a fost servit alături de crutoane și boabe de năut deasupra.  „Cui nu-i place humusul? Haideți să vă arăt cum se face, de fapt, acest humus. În primul rând, ne trebuie năut. Năutul este ingredientul principal din rețeta de humus. Pe piață îl găsiți uscat și atunci trebuie să îl fierbeți, trebuie lăsat la înmuiat 12 ore, după fiert ore întregi, după pasat sau găsiți boabe de năut deja fierte. Eu am boabe de năut deja fierte. Ca să-l mixam, trebuie lichid. Ori puneți apă, eu pun acel lichid din conservă, usturoi, suc de lămâie, praf de sare, pastă de tahini. Mie îmi place mai mult și pun mai mult, apoi mixam din nou. Punem boabe de năut deasupra. Chiar e bun, e super bun.”, a spus chef Ștefan Popescu.

@chefstefanpopescu Voi ați făcut vreodată humus acasă? 🤔 #retete #romania #humus #fyp ♬ original sound- Chef Stefan Popescu


Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cheesecake cu mere. O alegere delicioasă de topping, în orice sezon!

Cum arătau Alexandra și Helmut Duckadam în ziua nunții. Imagii rare cu cei doi

Dezvăluirea sfâșietoare pe care Helmut Duckadam i-a făcut-o lui Mitică Dragomir, despre situația financiară! Abia și-a putut stăpâni lacrimile când și-a auzit prietenul spunând asta: „M-am simțit eu umilit”

Cum și-a luat Adrian Enache rămas-bun de la Helmut Duckadam. Gestul artistului îți sfâșie inima

Tot ce trebuie să știi pentru a purta rujuri închise cu încredere. Cum să arăți fabulos în fiecare zi

Daniel, dezamăgit de reacțiile fetelor din Casa iubirii! „Nu poți să obligi pe nimeni să te placă!” Iată ce anume l-a deranjat pe noul concurent și către cine a lansat reproșuri aprige

De ce s-a împușcat în cap polițistul Ionuț Cobzaru. Problemele care l-au împins la gestul extrem