Vedeta a dezvăluit cum pregătește pâinea cu mălai și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Cornelia Rednic reușește de fiecare dată să împartă veselie și voie bună atunci când este pe scenă alături de soțul ei, iar pe lângă muzica populară și costumul tradițional, aceasta mai are și o altă pasiune, bucătăria. Atunci când nu este în fața camerelor de filmat sau la evenimente, aceasta poate fi găsită pe rețelele de socializare, acolo unde arată cât timp petrece în bucătărie pentru a realiza mâncăruri delicioase și dezvăluie mici secrete pentru toți cei care vor să le pregătească și ei.
Ingrediente:
- 1 kg mălai
- 5- 6 linguri făina albă
- 3 ouă
- 2 prafuri de copt
- Sare 1 linguriță
- zahăr
- 1 l lapte
- (200 g chefir) la alegere
Cum pregătește Cornelia Rednic pâinea cu mălai
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Artista a postat în mediul online de mai multe ori până acum pâinea pe care a realizat-o și a primit numeroase întrebări despre modul de preparare. Artista a explicat ce ingrediente folosește, cum trebuie să arate consistența de la final, dar și cât are nevoie aceasta să stea la cuptor. Mălaiul trebuie să conțină mai mult lichid pentru a se coace, astfel, cantitatea de chefir folosită este în funcție de făină.
La final, pâinea iese aurie și frumoasă, perfectă pentru a fi servită în orice moment al zilei. „Se amestecă toate ingredientele. Compoziția trebuie să fie precum o smântână lichidă. Se împarte în două tăvi de cozonac unse bine cu ulei și se dă la cuptor la 200 de grade pentru o oră. Nu pot să vă dau o cantitate exactă la chefir, pentru că nu știu cum se comporta făina albă în toată această compoziție.