Vedeta postului Kanal D a explicat cum pregătește cartofii și cum îi transformă într-o masă gustoasă și sănătoasă.
Florentina Opriș reușește să inspire de fiecare dată pe rețele de socializare si totodată spre o viață echilibrată in emisiunea pe care o prezintă "Sport, dieta și-o vedetă". Astfel, toate postările din mediul online reușesc să aducă echilibru celor care o urmăresc, găsind întotdeauna alternative sănătoase, atât la mâncăruri, cât și la toate activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi.
„Cartofii pot avea doar beneficii dacă știi când și cum să-i consumi. Și mai ales cum să-i prepari. O să vă spun cum i-am preparat eu ca ei să devină ca și cum ar fi prăjiți. Dar vreau să spun că da, cartoful conține vitamina C în proporție foarte mare, ceea ce ajută sistemul imunitar.
Cum pregătește Florentina Opriș cartofii într-un mod sănătos
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Aceasta a explicat, pas cu pas, cum îi gătește și începe prin a-i tăia felii, exact ca atunci când ar fi prăjiți, însă diferența este că sunt înfășurați în folie de aluminiu și băgați la cuptor. Vedeta alege să-i consume la prânz.
„Cum am pregătit cartofii, îți spun și eu. I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți, dar de data asta i-am pus într-o folie la cuptor. I-am lăsat la cuptor și am pus pe deasupra un pic de ulei. În felul acesta ei nu au multe calorii, sunt bogați în fibre și vitamina C de care am nevoie.”, a mai povestit vedeta.