Cum pregătește Mădălin Ionescu mâncarea pentru fiul său, Filip, în fiecare zi. Procesul nu este unul deloc ușor. „Asta e o rutină zilnică.”

Cum pregătește Mădălin Ionescu mâncarea pentru fiul său, Filip, în fiecare zi. Procesul nu este unul deloc ușor. „Asta e o rutină zilnică.”
Cum pregătește Mădălin Ionescu mâncarea pentru fiul său, Filip, în fiecare zi. Procesul nu este unul deloc ușor. „Asta e o rutină zilnică.”

Mădălin Ionescu a vorbit despre cum pregătește hrana lui Filip în fiecare zi.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu împart zilnic din activitățile pe care le desfășoară în familie sau în viața profesională, astfel că de această dată Mădălina făcut un filmuleț în care arată cum pregătește mâncarea zi de zi fiului său, Filip, care de câțiva ani nu consumă deloc mâncare solidă.  „Îi pregătesc mâncarea lui Filip, după merg să o iau pe Petra, ca mai apoi să merg cu ea la doctor pentru că are o problemuță.

Sperăm să îi dăm de capăt, cum se zice. Avem o tochitură cu cârnați, le voi pune în farfurie, apoi le dau prin mixer. Asta e o rutină zilnică. Mănâncă doar pizza și burgeri așa ca hrană solidă. Sperăm ca anul acesta să revină la obiceiurile culinare pe care le avea în urmă cu câțiva ani când avea curajul să mestece și hrană ceva mai solidă.”, a spus Mădălin Ionescu.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

Citește și: Cristina Șișcanu le răspunde celor care o critică pentru faptul că face reclamă la diferite produse: „Ce vă interesează pe voi din ce îmi câștig eu banii? Care este treaba voastră?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți din nou! „Și dacă ne-am întors 3 ești pregătită?”

În cadrul unui interviu de acum ceva timp, Mădălin Ionescu a vorbit despre cum a ajuns ca fiul său, Filip, să se confrunte cu aceste probleme de sănătate, de la un banal virus făcut în copilărie. 

„Atunci nu mi-am dat seama. Din păcate a făcut varicelă de la sora lui și a făcut o formă foarte dură, țin minte că nu avea loc nici măcar pe limbă un loc liber, fără bube. Așa s-a întâmplat. Acest virus i-a prăjit, i-a ars anumite circuite neuronale, centrii vorbirii, spre exemplu, sunt foarte afectați, d-aia Filip nici nu vorbește, vorbește mai mult din gât. În acel moment nu mi-am dat seama care sunt efectele. Abia
în jurul vârstei de un an am realizat că sunt niște probleme pentru încă nu mergea și l-am dus la celebrul neurochirurg Vlad Ciurea, care mi-a confirmat că a avut loc un incident de natură virală, în România nu se făcea vaccinul împotriva varicelei, acum se face, însă de la un an, deci nici atunci nu m-ar fi ajutat.”, 
a spus Mădălin Ionescu.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți din nou! „Și dacă ne-am întors 3 ești pregătită?”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies