Nicoleta Voica a pregătit tagliatelle cu sos de brânză și carne de pui și a dezvăluit rețeta.
Atunci când nu este pe scenă, Nicoleta Voica reușește de fiecare dată să surprindă cu preparatele din bucătărie, pe care le împarte cu toți cei care o urmăresc în mediul online. De la mâncăruri complexe, până la cele mai simple, care sunt gata în câteva minute, aceasta explică de fiecare dată, pas cu pas, cum puteți ajunge și voi la rezultatul dorit, petrecând timp de calitate printre mâncărurile pe care urmează să le puneți
Ingrediente:
- Tagliatelle
- 4 linguri de smântână
- Ulei extravirgin de măsline
- 5 căței de usturoi
- Parmezan ras
- Pulpă de pui la grătar
- Sare
- Piper
- O frunză de busuioc
Pe lângă preparatele tradiționale de sărbători, cu multă carne, acum este momentul să optați pentru o cină mai ușoară,
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cum pregătește Nicoleta Voica tagliatelle cu sos de brânză și carne de pui?
Artista începe prin a fierbe pastele timp de patru minute, apoi le clătește cu puțină apă rece, iar ulterior prepară sosul din patru linguri de smântână pe care le pune într-o tigaie, alături de ulei de măsline. Adaugă și cinci căței de usturoi pisați, parmezan ras și condimente după gust. Lasă pastele să se gătească în sos aproximativ patru minute, iar ulterior vine cu carne de pui, gătită înainte pe grătar. Pentru decor, Nicoleta Voica s-a folosit de câteva frunze de busuioc. „O rețetă ușoară care se prepară în scurt timp. De această dată tagliatelle cu sos de brânză și pui. Am pus la fiert apă în care am pus sare. O să pun la fiert paste, apoi le las să fiarbă 4 minute, nu mai mult. Le spăl cu puțină apă rece după ce le-am fiert 4 minute și prepar sosul. Sunt foarte ușor de preparat, cu patru linguri de smântână, pe care am să le pun într-o tigaie cu un fir de ulei extravirgin de măsline. După ulei pun smântână, 4-5 căței de usturoi pisați, brânza e foarte importantă. Eu am parmezan gata ras, iar apoi după gust, sare, piper, ce doriți voi. O să le las să se gătească doar 3-4 minute, nu au nevoie de mai mult timp pentru a se găti, apoi pun acest sos peste paste. Ulterior tai puțină carne, pe care eu am pus-o la grătar, o pulpă de pui, voi felia pe lung să arate mai bine și să o simt în farfurie. La sfârșit decorăm cu puțin pătrunjel verde și am pus frunze de busuioc.”, a spus Nicoleta Voica.