Cum pregătește Răzvan Botezatu gogoșile “Minciunele”. “Sunt vis! Gustul copilăriei. Sunt delicioase!”

Cum pregătește Răzvan Botezatu gogoșile “Minciunele”. “Sunt vis! Gustul copilăriei. Sunt delicioase!”
Cum pregătește Răzvan Botezatu gogoșile “Minciunele”. “Sunt vis! Gustul copilăriei. Sunt delicioase!”

Răzvan Botezatu a făcut rețeta bunicii sale, gogoșile “Minciunele”, și a dezvăluit care sunt pașii în realizarea acestui desert.

Răzvan Botezatu, fost prezentator TV, cu numeroase proiecte în afara televiziunii, este mereu activ pe rețelele de socializare și împarte numeroase sfaturi cu toți cei care îl urmăresc. Pe lângă sfera de hairstyle și cea a hainelor, aceasta nu ezită să împartă și alte aspecte din viața lui personală și să fie cunoscut dincolo de camerele de filmat. De această dată, plin de umor și cu zâmbetul pe buze așa cum a obișnuit prin fiecare postare, a realizat rețeta bunicii sale, gogoși „Minciunile” și a explicat care sunt ingredientele pe care le folosește pentru a le realiza.

Ingrediente:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

  • Unt
  • 2 ouă
  • Făină
  • 100 g smântână
  • Praf de copt
  • O picătură oțet
  • Sare
  • Esențe

Cum face Răzvan Botezatu gogoșile “Minciunele”

Citește și: „În ce hal a putut să o lovească. Doamne, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, la ce izbitură a fost!” Răzvan Botezatu, mesaj după ce a avut un accident pe autostrada din Frankfurt

Citește și: Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

Totul este foarte simplu, iar de câteva esențe, făină, smântână, praf de copt, ouă, unt și sare, a realizat desertul copilăriei de care își aduce aminte cu drag.

Acesta a explicat fiecare pas pe care îl realizează, iar după ce am frământat coca, a lăsat-o la crescut, a întins-o, a tăiat fâșii, apoi a făcut forma “minciunelelor”. După ce au fost prăjite în ulei, le-a ornat cu zahăr pudră.  “Mi-am adus aminte de ceea ce îmi făcea bunica mea când eram mai mic, dar și mama. E rețeta bunicii mele, Minciunele. Avem nevoie de unt, de două ouă, esență, praf de copt și smântână.Făină
cat cuprinde. Spargem ouăle, adăugăm untul, 100 g de smântână, într-o lingură praf de copt cam jumătate. Praful de copt trebuie stins cu o picătură de oțet și îl adăugăm peste rețetă. Adăugăm puțină sare, amestec bine, punem făină și facem o cocă. Amestecăm bine să nu se facă cocoloașe. Luăm la frământat coca. O las timp de 10 minute, apoi o întindem. Tăiem coca fâșii, facem o gaură în mijloc și tragem de ea.
Le punem la prăjit. Sunt vis! Gustul copilăriei. Sunt delicioase.”,
a spus Răzvan Botezatu în videoclipul postat.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

Totul pleacă de la BANI! Antonia și Velea, detalii de ultimă oră EXCLUSIV

Familia Regală, în doliu! Anunțul morții a fost făcut în urmă cu puțin timp. A luptat până în ultimul moment cu boala, dar în zadar ...

Necazurile se țin lanț în familia lui Igor Cuciuc: "O să cad în lacrimi şi suferință" Ce s-a întâmplat cu soţia interpretului de muzică populară

Durere fără margini! Iubita lui Andrei Perneș, gest disperat la mormânt: „Iartă-mă că nu am rămas...”

Când și unde va avea loc înmormântarea Minervei. „Regina Întunericului” a dezvăluit primele detalii despre funeralii

Mesajul halucinant al lui Horațiu Potra: La luptă, băieți! Cei care au arme să iasă cu armele!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies